Acasă > Pagini de Sinaxar > 23 februarie: Chipul Sfântului Nou Mucenic Nicolae Dmitri, protopop, Rusia

23 februarie: Chipul Sfântului Nou Mucenic Nicolae Dmitri, protopop, Rusia

Chipul Sfântului Nou Mucenic Nicolae Dmitri, protopop, Rusia

(23 februarie)

Împreună cu soţia sa, Ecaterina, 1930

Acesta marturisit dreapta credinţă, invrednicindu-se de cununa muceniciei. În vremurile din urmă, a fost trecut în rândul sfinţilor.

Sursa: http://sfintisiicoane.wordpress.com/2011/02/22/chipul-sfantului-nou-mucenic-nicolae-dmitri-protopop-rusia-23-februarie/

Categories: Pagini de Sinaxar Tags:
  1. februarie 22nd, 2013 la 16:55 | #1

    Sunt sigur că pe mulți îi încântați plăcut cu prezentarea a cât mai mulți sfinți necunoscuți încă – dar poate puțini sunt cei care vă roagă insistent ca sub NUMELE DE PELERIN ORTODOX să nu lăsați să se ascundă diverși schizmatici folosindu-se de adevărata valoare a sfinților – a nu vă blestema sfinții – Adică sfinții din Rusia au dat abatema calendarul gregorian și alte calendare inovate ca cel al Bisericii Ortodoxe Române de 89 de ani cu numele de iulian cel nou îndreptat care e identic sau una cu cel gregorian pînă în anul 2800. – DE NU ȘTIȚI , s-ar zice că păcatul poate sau nu poate fi trecut cu vederea, dar de vă este făcut cunoscut și saitul nu i-a măsuri veți cădea sub anatemi-le Sfinților Adevăratei Ortodocși – Doamne, Ajută!

  1. Nici un trackbacks momentan.