Acasă > BISERICA CIPRULUI, PATRIARHIA ALEXANDRIEI, ŞTIRI > A ADORMIT IN DOMNUL TATAL MITROPOLITULUI SERAFIM DE ZIMBABWE SI ANGOLA

A ADORMIT IN DOMNUL TATAL MITROPOLITULUI SERAFIM DE ZIMBABWE SI ANGOLA

CITIŢI ŞIhttp://acvila30.ro/a-adormit-in-domnul-mama-mitropolitului-serafim-de-zimbabwe/

mana Serafeim 2

A ADORMIT ÎN DOMNUL TATĂL

MITROPOLITULUI SERAFIM DE ZIMBABWE

       La aproape patru luni de la moartea pururea pomenitei lui soţii Elena, a plecat din viaţă, pentru marea călătorie a veşniciei, Filippos Iakovou, tatăl Înaltpreasfinţitului Mitropolit de Zimbabwe şi Angola Serafim Kykkotis.

       Defunctul a fost luptător în E.O.K.A. între 1955-59 şi împreună cu soţia sa au trecut prin multe greutăţi să dăruiască celor şapte copii ai lor tot ceea ce puteau mai bun şi în acelaşi timp să scrie în inimile lor credinţa şi ataşamentul faţă de Dumnezeu şi patrie.

       Amintim că răposatul Filippos Iakovou a adormit în Domnul ieri, luni, 30 martie 2015, la vârsta de 90 de ani, iar slujba de înmormântare va fi oficiată astăzi, marţi, 31 martie 2015, la orele 4:00, în Biserica Maicii Domnului Galatousis în Galataria – Pafos.

 

Traducere: http://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright

Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ http://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştireahttp://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

 

  1. Nici un comentariu momentan.
  1. Nici un trackbacks momentan.