Acasă > BISERICA UCRAINEI, PATRIARHIA MOSCOVEI > A fost găsită ucisă o monahie din Mănăstirea Florovski

A fost găsită ucisă o monahie din Mănăstirea Florovski

 

 

A fost găsită ucisă o monahie din Mănăstirea Florovski

 

Joi, 30 iulie 2015

 

Încă o crimă în interval de trei zile împotriva clericilor Bisericii Ortodoxe din Ucraina a Patriarhiei Moscovei, a fost comisă astăzi la Kiev. 

După împuşcarea cu sânge rece de către doi necunoscuţi, care l-a costat viaţa  pe un preot în vârstă de 40 de ani al Bisericii Ucrainei, o monahie din Mănăstirea Florovski a fost găsită moartă în chilia sa.

Mai exact, sora Alevtina a fost găsită de celelalte surori cu mâinile legate în spaţiul său personal, potrivit mărturiei Protoiereului Vladimir Gamari.

Crimele au provocat puternica reacţie a Patriarhului Moscovei, Chiril, care a tras semnalul de alarmă şi pentru alte crime în viitor dacă nu se vor lua măsuri imediate.

 

Traducere: http://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ http://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea http://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

  1. Nici un comentariu momentan.
  1. Nici un trackbacks momentan.