Acasă > BISERICA ELADEI > ARHIEPISCOPUL IERONIM AL ATENEI I-A ONORAT PE CLERICII PENSIONARI (PHOTO)

ARHIEPISCOPUL IERONIM AL ATENEI I-A ONORAT PE CLERICII PENSIONARI (PHOTO)

9

 

Arhiepiscopul i-a onorat pe clericii pensionari

 

Marţi,26 februarie 2013

Autor: Iorgos Ferdis

O manifestare de onorare a preoţilor pensionari din Sfânta Arhiepiscopie a Atenei a avut loc astăzi, marţi,26 februarie 2013, organizată de „Fundaţia de Educare Pastorală” .

Manifestarea a avut locla Centrul DuhovnicescDourouteio din faţa bisericii „Sfântul Gheorghe «Hatzikostas »”.

În deschidere a vorbit părintele Adamandios Avgoustidis, care s-a referit la clerici în lucrarea socială şi filantropică a Bisericii.

„Clericul care primeşte pensie nu încetează să fie membru activ al Bisericii”, a spus în acest sens părintele Adamandios.

În continuare, Arhiepiscopul a primit urările preoţilor, precum şi mulţumirile pentru manifestarea festivă şi a luat masa împreună cu ei.

Preafericitul, la rândul său, a spus că Biserica este întotdeauna alături de preoţii pensionari.

Totodată, kyr Ieronim a vorbit despre dragostea pe care trebuie să o avem pentru patrie, subliniind că „în ultima vreme nu mai auzim cuvântul «globalizare», ci doar vorbe bune despre patria noastră”.

În alt punct al cuvântului său, a subliniat: „Trebuie să acordăm importanţă rădăcinilor noastre, deoarece şi din rădăcinile copacilor ies fructul şi floarea”.

În final, Arhiepiscopul Ieronim a împărţit tuturor clericilor pensionaţi gramate pentru activitatea lor îndelungată.

Traducere: http://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ http://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea http://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.


1

2

3

4

5

6

8

10

Categories: BISERICA ELADEI Tags:
  1. Nici un comentariu momentan.
  1. Nici un trackbacks momentan.