Acasă > Predici > BARTOLOMEU ANANIA – PREDICA LA DUMINICA A VI-A DUPA RUSALII

BARTOLOMEU ANANIA – PREDICA LA DUMINICA A VI-A DUPA RUSALII

BARTOLOMEU ANANIA

 PREDICA LA DUMINICA A VI-A DUPA RUSALII

Categories: Predici Tags:
 1. Mihail si Zoe
  iulie 24th, 2011 la 21:56 | #1

  Ne-a emotionat cuvantul de invatatura al IPS Mitropolit Bartolomeu Anania, la Duminica a VI-a dupa Rusalii, cuvant ortodox pe intelesul tuturor, in care este evidentiata puterea credintei in vindecarea sufletului si a trupului.
  Domnul nostru Iisus Hristos vorbea cu oamenii in acea vreme si-i invata.Cu fapta si cu vorba cauta sa-i faca pe oameni sa se bucure de bine, sa creada in El, in dumnezeirea Lui, descoperita prin cuvant si fapta.
  Si in aceasta imprejurare, prin vindecarea slabanogului din Capernaum, Hristos Domnul Si-a aratat puterea Sa pe pamant: „Putere are Fiul Omului pe pamant a ierta pacatele”.
  Sa ne rugam Domnului nostru Iisus Hristos sa ne ierte pacatele noastre aducatoare de boli sufletesti si trupesti, sa nu ne lase sa ratacim, sa ne indrepte pasii pe calea Adevarului Sau, sa ne auda rugaciunile noastre si sa ne vindece de bolile mici si mari ale sufletului si trupului nostru si sa nu ne lipseasca niciodata de calauzitori si vindecatori spirituali.
  Fie slavit Mantuitorul nostru Iisus Hristos, impreuna cu Tatal si cu Duhul Sfant, acum si pururea si-n vecii vecilor! Amin !

 1. Nici un trackbacks momentan.