Acasă > ŞTIRI > Comandantul Flotei de război în vizită la Mitropolitul Serafim de Pireu

Comandantul Flotei de război în vizită la Mitropolitul Serafim de Pireu

Comandantul Flotei de război în vizită

la Mitropolitul de Pireu

Miercuri, 8 februarie 2012

Comandantul Flotei de război, Vice-amiralul Kosmas Hristidis, a fost primit astăzi, 8 februarie 2012, în biroul Sfintei Mitropolii de Pireu, de către Înalt Preasfinţitul Mitropolit de Pireu, k. Serafim.

Cei doi bărbaţi, care sunt legaţi de o strânsă prietenie, au avut ocazia să schimbe păreri şi îngrijorări legate de problemele care preocupă societatea elenă actuală.

Din partea sa, Mitropolitul Serafim l-a felicitat pe comandantul Flotei de război pentru iniţiativele sale din sfera competenţelor sale.

(traducere, http://acvila30.ro, sursa: http://www.romfea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=10866:2012-02-08-09-40-49&catid=26:2009-12-18-08-38-40)

0-peiraia1

0-peiraia

Categories: ŞTIRI Tags:
 1. Mircica
  februarie 8th, 2012 la 16:41 | #1

  Care este ratiunea traducerii acestui articol si a altor articole legate de un mitropolit din Grecia?

  • Aetos33
   februarie 8th, 2012 la 18:44 | #2

   Inima are ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste.

 2. Mircica
  februarie 8th, 2012 la 20:02 | #3

  Inteleg, da, foarte interesant subiectivismul dar un raspuns mai concret…mai rational-doresc!

  • februarie 8th, 2012 la 22:23 | #4

   Mircica, un răspuns mai rațional: Avem dreptul de a publica orice articol, despre oricine dorim (bineînțeles, respectând drepturile de autor și sursele originale)!
   De ce Mitropolitul din Grecia? Un motiv puternic ți-a fost dat deja, însă cum dorești unul mai rațional…Articolele traduse au ca subiect atât fapte deosebite din cadrul Ortodoxiei, cât și persoane deosebite, ce trebuie urmate ca exemplu prin ceea ce fac pentru credința noastră. Atât tu, eu, cât și ceilalți, suntem cu toții liberi de a selecta informațiile pe care dorim să le citim!
   Sunt multe persoane care se bucură când văd informații noi despre creștinii și clerul din România, din Rusia, din Grecia, de pretutindeni! Cu siguranță vei regăsi printre paginile noastre articole legate și de alți membrii ai Bisericii Ortodoxe! Iar dacă tot nu ești lămurit/ă, mai răsfoiește paginile din urmă și vezi cam ce fapte mărețe a făcut și continuă să facă acest Mitropolit în cadrul Ortodoxiei!
   Pace!

 1. Nici un trackbacks momentan.