Acasă > BISERICA UCRAINEI, PATRIARHIA MOSCOVEI > CONDOLEANȚELE MITROPOLITULUI ONUFRIE PENTRU CELE DOUĂ CRIME

CONDOLEANȚELE MITROPOLITULUI ONUFRIE PENTRU CELE DOUĂ CRIME

onoufrios

Condoleanţele Mitropolitului Onufrie referitoare la cele două crime

 

Vineri, 31 iulie 2015

Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe a Ucrainei, Mitropolitul Onufrie, şi-a exprimat condoleanţele legate de uciderea unui preot în vârstă de 40 de ani şi a monahiei din Mănăstirea Florovski. 

Mitropolitul Kievului şi a întregii Ucraina, Onufrie, a trimis o scrisoare de condoleanţe Egumenei Antonia a Mănăstirii Florovski, precum şi mamei şi soţiei preotului pierdut pe nedrept.

ÎPS Onufrie, în scrisoarea către Egumena Antonia, a subliniat că această crimă nu a fost victoria cruzimii şi a urii, ci a credinţei şi smereniei. 

„Suferinţa pe care a îndurat-o cu puţin timp înainte de moarte sora Alevtina, care a slujit zece ani mănăstirea, îi dă cununa cerului”, spune, printre altele, Mitropolitul de Kiev.

Adresându-se mamei şi soţiei preotului de 40 de ani, Mitropolitul Onufrie a spus că „este greu să se găsească cuvinte omeneşti, care să poată şterge lacrimile din ochii dumneavoastră”.

În final, Întâistătătorul Bisericii Ortodoxe a Ucrainei a subliniat: „Ne rugăm Atotsfântului Dumnezeu să-i ierte pe părintele Romano şi pe sora Alevtina şi să-i aşeze în corturile drepţilor”.

Traducere: http://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ http://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea http://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

  1. Nici un comentariu momentan.
  1. Nici un trackbacks momentan.