Acasă > BISERICA POLONIEI, PATRIARHIA ROMÂNIEI > Culorile Ortodoxiei. Polonia – Expoziţie de fotografie la Palatul Patriarhiei

Culorile Ortodoxiei. Polonia – Expoziţie de fotografie la Palatul Patriarhiei


Asociaţia credincioşilor din Biserica Ortodoxă a Poloniei „OrthNet”
, înfiinţată cu binecuvântarea Preafericitului Părinte Sava, Mitropolitul Varşoviei şi al întregii Polonii, împreună cu Grupul Filos organizează expoziţia de fotografie „Culorile Ortodoxiei. Polonia”, în sala Europa Christianadin Palatul Patriarhiei, în perioada 16 – 24 septembrie 2013.

După cum informează Grupul Filos, proiectul OrthPhoto (înfiinţat în 2004) este cea mai mare bază de date online de fotografie ortodoxă și cuprinde fotografii din peste 70 de ţări din întreaga lume.

Vernisajul expoziţiei de fotografie „Culorile Ortodoxiei. Polonia” va avea loc luni, 16 septembrie 2013, ora 17.00, în prezenţa reprezentanţilor unor instituţii publice din Polonia şi România.

Vernisajul va fi urmat de un concert de muzică tradiţională religioasă din Polonia şi de prezentarea unor filme documentare cu scopul cunoaşterii vieţii de zi cu zi a credincioşilor ortodocşi din Polonia.

Sursa: Basilica.ro

  1. Nici un comentariu momentan.
  1. Nici un trackbacks momentan.