Acasă > PATRIARHIA ANTIOHIEI > EXCLUSIV: A FOST RĂPIT MITROPOLITUL PAVEL DE HALEP, fratele după trup al Patriarhului Ioan al Antiohiei

EXCLUSIV: A FOST RĂPIT MITROPOLITUL PAVEL DE HALEP, fratele după trup al Patriarhului Ioan al Antiohiei

1611905

Legaturi:

 

EXCLUSIV: A FOST RĂPIT MITROPOLITUL PAVEL DE HALEP!

            Autor: Emilios Polighenis

Conform informaţiilor Romfea.gr, în urmă cu câteva ore, Înaltpreasfinţitul Mitropolit Pavel de Halep a căzut victima unei răpiri.

       Auzirea veştii a căzut ca un fulger din senin în Patriarhia Antiohiei, iar Patriarhul Ioan, care este frate după trup al Mitropolitului de Halep se află în legătură cu autorităţile ţării pentru elucidarea cazului.

       Informaţiile Romfea.gr menţionează că răpirea a avut loc la graniţele cu Turcia, iar şoferul şi diaconul Mitropolitului a fost ucis.

       De asemenea, oameni din Patriarhia Antiohiei, vorbind pentru Romfea.gr, ne-au informat că în acelaşi timp cu Mitropolitul Pavel a fost răpit şi Episcopul Maroniţilor Ioan.

       De semnalat că în urmă cu zece zile locuinţa Mitropolitului a primit atacul unui proiectil, în oraşul în care s-a dezlănţuit războiul civil între puterile contra regimului şi armata Preşedintelui Asad.

Traducere: http://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ http://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea http://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

Categories: PATRIARHIA ANTIOHIEI Tags: