Acasă > AUDIO > LA CERNĂUŢI I S-A CÂNTAT PATRIARHULUI KIRIL "MULŢI ANI TRĂIASCĂ"

LA CERNĂUŢI I S-A CÂNTAT PATRIARHULUI KIRIL "MULŢI ANI TRĂIASCĂ"

LA CERNĂUŢI  I S-A CÂNTAT

PATRIARHULUI KIRIL „MULŢI ANI TRĂIASCĂ

Sursa:http://www.moldovacrestina.info/

Categories: AUDIO Tags:
 1. gica alergicu’
  octombrie 11th, 2011 la 06:12 | #1

  Esti convins ca sunt Romani bucovineni cei din Catedrala!?

  • octombrie 11th, 2011 la 19:23 | #2

   Am pomenit cuvântul ”români”? Deși ne-a fost luat acel teritoriu din nord, tot Bucovina e numit…în concluzie, bucovineni, dle. Gica Alergicu’!

 2. gica alergicu’
  octombrie 12th, 2011 la 04:51 | #3

  Am inteles, deci! In cazul acesta trebuie facuta precizarea: ADULATORII RUTENI/RUSI AI LUI KIRIL, DIN NORDUL BUCOVINEI RASLUITE IN ’44, AU INVATAT UN VERS IN ROMANA SPRE DELICIUL PUBLICULUI DIN ROMANIA! Sunt mai aproape de adevar, acum?
  P.S. Bucovineni sunt doar bastinasii Romani. Toti ceilalti sunt „vinituri”. Gresesc?

  • Aetos33
   octombrie 12th, 2011 la 09:24 | #4

   Eu nu înghit deloc numele de „Bucovina” şi „bucovinean”, pentru că: 1) e numele dat de bandiţii de austro-ungari catolici teritoriului din nordul Moldovei Sfântului Ştefan cel Mare răpit în 1775 şi 2) pentru că îmi aminteşte de generalul Adolf Nicolaus von Bukow, care a decimat monahismul, clerul şi poporul ortodox din Ardeal în sec. 18.

 3. Aetos33
  octombrie 12th, 2011 la 09:26 | #5

  Va recomand insa sa polemizaţi irenic, caci „pacea e numele lui Dumnezeu” şi e mai mare decât dreptatea de patru ori după cuvântul Sf. Ioan Scărarul.

 4. gica alergicu’
  octombrie 12th, 2011 la 18:10 | #6

  Adevar ai grait, dar pt mine Nordul Moldovei, chiar si sub „porecla” data de Austro-Ungari, este Sfint, asa cum este si Mormintul Sf. Stefan al Moldovei, pe care putin a lipsit sa nu-l scapam in mina banditilor care au ocupat si devastat Cernautii lui Aron Pumnul. Si pt toate aceste umilinte si prigoane sa ma las incintat de osanale rostite in Limba Romana si adresate unui urmas al apostatului de serghie pro-bolsevicul. Doamne fereste! Rugamintea mea este sa nu o iei ca pe ceva personal si daca inima ta simte Romaneste si intelege prigoana pe care o sufera inca Romanii Bucovineni sa faci oarecari corecturi in titlul postarii! Doamne-ajuta si te asigur ca apreciez efortul pe care il faci in numele Domnului Iisus Hristos!

 5. Aetos33
  octombrie 12th, 2011 la 20:58 | #7

  TITLU NU NE APARTINE… POSTAREA E PRELUATA DE AICI Sursa:http://www.moldovacrestina.info/

 6. gica alergicu’
  octombrie 13th, 2011 la 04:05 | #8

  Titlul postarii de pe yt intr-adevar nu va apartine, dar cel al postarii pe blog in mod sigur sta in puterea fratiei tale sa il redenumesti in asa fel incit sa nu sune ca un dangat de clopot spart!

 1. Nici un trackbacks momentan.