Acasă > BISERICA ELADEI, Mari duhovnici > MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU: “DESCOPERIREA PAPIRUSULUI ESTE O “LOVITURĂ” DE DOI BANI A LOBBY-ULUI SIONIST”

MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU: “DESCOPERIREA PAPIRUSULUI ESTE O “LOVITURĂ” DE DOI BANI A LOBBY-ULUI SIONIST”

peiraios5

MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU:

“DESCOPERIREA PAPIRUSULUI 

 ESTE O “LOVITURĂ” DE DOI BANI  A LOBBY-ULUI SIONIST”

 

Cabaliştii şi talmudiştii lobby-ului sionist, care au transformat teismul [θεϊσμός] Vechiului Testament în satanism şi luciferism – după respigătoarele şi caraghioasele documentare ale Muzeului Rokfeler din Israel, care – chipurile – descoperă ,,mormântul de familie” al adevăratului Mesia, Fiul şi Cuvântul lui Dumnezeu întrupat, împotriva Căruia, din cauza satanolatriei,  aceştia duc un război şi-L urăsc cu sălbăticie, sau “descoperă” falsele şi inconsistentele [lipsite de substanţă] evanghelii, care sunt fabricate în laboratoarele lor oculte, ca să-şi materializeze îngrozitoarea lor ură şi să-L răstignească din nou pe Domnul dragostei şi al milei, Cel Răstignit de strămoşii lor – au înscenat noua lor tentativă murdară şi obscenă de înjosire a Persoanei Teandrice (divino-umane) a Domnului, cu ajutorul profesoarei Karen Li King de la Universitatea din Harvard – SUA şi al lui Roger Bagnal, directorul Institutului pentru Studiul Lumii Antice, ambii de origine evreiască, orchestrându-şieforturile de a clătina printr-o aşa-zisă descoperire arheologică credinţa creştină.

Deplina dovadă a acestei noi ,,lovituri” ridicole [caraghioase] a lobby-ului sionist este că d-na Karen Li King, prezentând un fragment de 3,8 x7,6 cmde papirus, care – chipurile – datează din secolul al IV-lea, într-un interviu al eila Roma, dat odată cu participarea eila Simpozionulal X-lea de Studii Coptice, a susţinut că acesta este ,,Evanghelia soţiei lui Iisus”.

Această „strălucită” opinie s-a grăbit să o valideze ofiţerul lobby-ului – d-l Roger Bagnal. Dar şi falsitatea acestui nou proiect al sioniştilor cabalici a fost denunţat de către profesorii Stephen Emmel dela Universitateadin Muenster, precum şi de către profesorul britanic al Universităţii din Durham – Francis Watchon. Cu acest prilej a fost denunţat de către jurnaliştii din SUA şi faptul că mediatizatul film „Codul lui Da Vinci” a fost finanţat de către lobby-ul evreiesc.

Concluzia şi din acest nou atac al sioniştilor este că aceşti oameni – demonizaţi de 2000 de ani încoace – rămân neclintiţi în ura lor împotriva adevăratului Dumnezeu, crezând naivii şi neghiobii că prin astfel de trucuri pot să-L înjosească pe Dumnezeul cel viu şi Atotsfânt, Care din infinită dragoste a creat lumea din nimic şi fără de Care nu există nici viaţă, nici nădejde, nici adevăr, ci doar întuneric, haos şi putreziciune insuportabilă.

 

† MITROPOLITUL

Serafim de Pireu

Traducere: http://acvila30.ro/ ; sursa: ROMFEA.GR

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ http://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea http://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

  1. Benedict
    septembrie 29th, 2012 la 15:30 | #1

    Durham University in english fro Francis Watchon.

  2. Benedict
  1. Nici un trackbacks momentan.