Acasă > ORTODOXIE > Nu mor caii când vor câinii (video)

Nu mor caii când vor câinii (video)

Nu mor caii când vor câinii (video)

Uitaţi-vă cum nişte imbecili, în frunte cu Oleg Brega, batjocoresc Biserica, făcându-se pe ei înşişi de râs. Cum poate un jurnalist care se pretinde profesionist şi critică tot ce-i pică în cale, să nu aibă măcar atâta cultură generală, ca să ştie că la botez se suflă şi se scuipă nu peste copil, ci simbolic este scuipat diavolul? Ca să înţeleagă şi Brega, naşii scuipă în aer, nu peste copil. De aceea, în judecată trebuie dat el, nu jurnaliştii sau naşii. Este inadmisibil să manipulezi opinia publică în halul acesta.

Şi fiţi atenţi încă odată la reportajul de la Soroca (parcă). Acolo doamna intervievată spune clar că preotul a făcut Botezul gratuit, iar hoţul de Brega afirmă că acest botez a fost plătit din banii statului. Cum se poate să minţi în halul acesta? Se împiedică şi de baticul femeii, de parcă eu mă împiedic de sifilisul lui, cu care a molipsit mai multe fete, dintre care una mi s-a plâns chiar mie, anul trecut…

Pe de altă parte, nu-i clar de ce aceste produse ale evoluţionismului au făcut o întrunire doar între ei? Am întrebat mai mulţi preoţi care de obicei participă la dezbateri şi nici unul nu a fost invitat. De ce nu m-au chemat pe mine, ca să le spun eu peste cine trebuie scuipat…  De fapt, cu aşa atei oligofreni chiar că nu se merită să pierzi timpul. Un lucru este totuşi clar: reacţia lor a venit după ce unele ONG-uri creştine au scos la iveală faptul că organizaţia GenderDoc, a cheltuit peste 2 milioane de Euro, în promovarea homosexualităţii în Moldova. Îi înţelegem că adevărul doare, dar îi îndemnăm să fie mai liniştiţi, căci dacă continuă cu astfel de atacuri, şi noi putem să le arătăm că ştim şi legi, şi drepturi, şi avem şi demnitate.

        P.S. Dacă aceşti deştepţi vor şterge sau vor modifica fişierul video, eu m-am asigurat şi l-am încărcat aici.

Sursahttp://www.blog.teologie.net

Categories: ORTODOXIE Tags:
  1. Nici un comentariu momentan.
  1. Nici un trackbacks momentan.