Acasă > BISERICA CEHIEI ŞI SLOVACIEI, PATRIARHIA ECUMENICĂ > PATRIARHIA ECUMENICA: ÎN SUSPENSIE CHESTIUNEA BISERICII CEHIEI ŞI SLOVACIEI

PATRIARHIA ECUMENICA: ÎN SUSPENSIE CHESTIUNEA BISERICII CEHIEI ŞI SLOVACIEI

 

PATRIARHIA ECUMENICA: 

ÎN SUSPENSIE CHESTIUNEA BISERICII CEHIEI ŞI SLOVACIEI 

 (01.03.2014)

 

COMUNICAT

In problema Bisericii Cehiei şi Slovaciei 

Patriarhia Ecumenică a primit, la rugămintea Preasfintei Biserici Ortodoxe Autocefale a Cehiei şi Slovaciei, astăzi, 1 martie 2014, pe delegaţii acesteia, cu care Comisiile Sinodale – cea Canonica şi cea pentru Probleme Interortodoxe – a colaborat o zi întreagă în dorinţa Bisericii Mame de a găsi o soluţie la problemele interne ale acestei Biserici, în legătură cu alegerea Întâistătătorului ei.

Nereuşindu-se in cele din urma să se ajungă la un acord, tema rămâne în suspensie, urmând eventuale negocieri pe această temă.

In Patriarhie, 1 martie 2014

 

Din partea Arhi-secretariatului Sfântului şi Sfinţitului Sinod 

 

TRADUCERE: http://acvila30.ro/; SURSA: http://fanarion.blogspot.ro/2014/03/blog-post_1510.html

Copyright

Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [http://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştireahttp://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

  1. Nici un comentariu momentan.
  1. Nici un trackbacks momentan.