Acasă > PATRIARHIA ANTIOHIEI, SFÂNTUL MUNTE ATHOS > PATRIARHUL ANTIOHIEI S-A RUGAT LA MORMÂNTUL CUVIOSULUI ATANASIE ATHONITUL (PHOTO)

PATRIARHUL ANTIOHIEI S-A RUGAT LA MORMÂNTUL CUVIOSULUI ATANASIE ATHONITUL (PHOTO)

Legături:

laura-24

Patriarhul Antiohiei s-a rugat la mormântul Cuviosului Atanasie Athonitul

(FOTO)

 

Joi, 30 octombrie 2014

Autor: Emilios Polyghenis

 

Mănăstirea Marea Lavră a fost vizitată astăzi, miercuri, de Patriarhul Antiohiei, kyr Ioan, care face o vizită zilele acestea în Grădina Maicii Domnului.

Întâistătătorul Bisericii Antiohiei a ajuns cu maşina în Mănăstirea Marea Lavră însoţit de reprezentantul Patriarhiei Ecumenice, Mitropolitul de Milet, kyr Apostolos.

Acolo, Patriarhul Ioan a fost primit de Egumenul mănăstirii, Gheronda Prodromos,  cu obştea, iar în continuare au mers în alai în biserica mare a mănăstirii unde a fost oficiat un Te Deum.

Menţionăm că Patriarhul, după încheierea Te Deum-ului, s-a închinat la moaştele sfinţilor care se păstrează în mănăstire.

Totodată Întâistătătorul Bisericii Antiohiei s-a rugat la mormântul Cuviosului Atanasie Athonitul pentru Siria, Orientul Mijlociu şi mitropoliţii răpiţi.

laura-1

laura-2

laura-3

laura-4

laura-5

laura-6

laura-7

laura-8

laura-9

laura-10

laura-11

laura-12

laura-13

laura-14

laura-15

laura-16

laura-17

laura-18

laura-19

laura-21

laura-22

laura-23

laura-25

laura-26

Traducere: http://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright


Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ http://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea http://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

  1. Nici un comentariu momentan.
  1. Nici un trackbacks momentan.