Acasă > PATRIARHIA GEORGIEI > Patriarhul Ilie al Georgiei ia copiii nedoriţi în grija Bisericii

Patriarhul Ilie al Georgiei ia copiii nedoriţi în grija Bisericii

Patriarhul Ilie al Georgiei ia copiii nedoriţi în grija Bisericii

Legături:
 
 

Preafericitul Ilie al II-lea, Patriarhul ortodox al Georgiei, în mesajul său pascal, a cerut guvernului georgian să adopte fără întârziere o lege împotriva avortului.

 

 

El a adăugat că o asemenea lege anti-avort ar rezolva grava criză demografică a ţării şi o mulţime de probleme sociale şi spirituale. Ierarhul primat al georgiei a spus: „Avortul este un asasinat odios a unei creaturi nevinovate comis intenţional prin decizia părinţilor. Doctorul este direct complice al acestei crime. Acest asasinat fără milă a copiilor se desfăşoară fără obstacole şi nu există nimeni care să protejeze copiii, nici statul nici societatea”.

El a propus ca: „Cei care nu doresc să dea naştere copiilor din raţiuni economice, vă rog să nu comiteţi acest păcat îngrozitor. Dacă nu aveţi mijloacele să creşteţi copiii, Biserica va avea grijă de ei”.

Premierul Georgiei a admis că există o criză demografică şi a spus că o cauză a acesteia este economică.

Patriarhul Ilie a botezat el însuşi mii de copii şi a redus considerabil rata avorturilor în ţară când a promis ajutor de la Biserică familiilor sărace şi a promis că botează fiecare copil nedorit din ţară.

traducere şi adaptare: pr. Ioan Valentin Istrati
sursa: orthodoxie.com via doxologia.ro

Categories: PATRIARHIA GEORGIEI Tags:
 1. mai 8th, 2013 la 22:45 | #1

  Prin iubirea copiilor ce se nasc fără voia lor în mod oblicatoriu ar tfrecui apărați de către toată societatea, politică și Biserică – cu siguranță Dumnezeu va scoate din multe nenorociri acea țară! — Sau de nu singuri acel neam ucigaș în masă vor suferii însutit poate înmiit păcatelor comise de cei bolnavi din parlamente și conducerea generale sau locale a țărilor ce-si ucid copii nevinovați.

 2. mai 9th, 2013 la 00:25 | #2

  Chrístos Papasotiríou, Avocat al Curţii Supreme de Justiţie: Guvernare electronică şi consimţământ. Mijloace de protecţie juridică – NOUL BULETIN BILET FĂRĂ ÎNTOARCERE

  http://graiulortodox.wordpress.com/2013/05/01/150-christos-papasotiriou-avocat-al-curtii-supreme-de-justitie-guvernare-electronica-si-consimtamant-mijloace-de-protectie-juridica-noul-buletin-bilet-fara-intoarcere/

 1. mai 10th, 2013 la 00:39 | #1
 2. mai 10th, 2013 la 01:08 | #2
 3. mai 10th, 2013 la 01:24 | #3
 4. mai 10th, 2013 la 01:35 | #4