EGUMENUL EFREM A AJUNS ÎN ÎNCHISOAREA KORYDALOS (GREEK) – Έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γέροντας Εφραίμ

Έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γέροντας Εφραίμ

*

Το κατώφλι των φυλακών Κορυδαλλού πέρασε περίπου στις 10 το πρωί ο Καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Βατοπαιδίου Αρχιμ. Εφραίμ.

Έξω από τις φυλακές είχαν συγκεντρωθεί πολλά άτομα σε ένδειξη συμπαράστασης στον προφυλακισθέντα Γέροντα Εφραίμ, φωνάζοντας „Άξιος”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γέροντας, το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα εκτέλεσης ποινών και δεν επικαλέστηκε λόγους υγείας ώστε να μεταφερθεί σε κάποιο νοσοκομείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι την Κυριακή, θα τελεστεί Θεία Λειτουργία στον Κορυδαλλό για να μεταφερθεί έτσι ένα μήνυμα συμπαράστασης στον Γέροντα Εφραίμ.

Η Romfea.gr σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις στην υπόθεση…

*

Închisoarea Korydallos

Complexul Korydallos reprezintă principala închisoare de maximă securitate din Grecia, aici fiind închiși atât bărbați, cât și femei. Închisoarea este situată în Korydallos, Pireu. Cei mai cunoscuți deținuți de aici sunt membrii teroriști ai Organizației Revoluționare17 Noiembrie (N17). Închisoarea Korydallos a fost, de asemenea, locul înțelegerilor juntei militare din Grecia, în anul 1975 (care a condus Grecia intre anii 1967-1974).

Ea a devenit cunoscută după dubla evadare a lui Vasilis Paleokostas cu un elicopter închiriat, prima dată în iunie 2006, iar a doua oară în februarie 2009.

Condițiile detenției

Închisoarea a fost în mod consistent declarată de Tribunalul Internațional drept una dintre cele mai groaznice din Europa, atât din cauza supraaglomerării, cât și pentru tratamentele inumane aplicate deținuților. În 2007, un comitet special alcătuit din fizicieni ai Direcției de Sănătate Publică a Prefecturii din Pireu și Asociația Medicală din Pireu a raportat faptul că spitalul și clinica de psihiatrie ale închisorii funcționau fără cele mai mici condiții de igienă, cu ustensile învechite și mari lipsuri în ceea ce privește personalul medical.

*

Source: Romfea.gr

Un comentariu la „EGUMENUL EFREM A AJUNS ÎN ÎNCHISOAREA KORYDALOS (GREEK) – Έφτασε στις φυλακές Κορυδαλλού ο Γέροντας Εφραίμ”

  1. asa se intimpla cu toti sfinti pe iei nu se vad numai paiul din ochiul fratelui sau.o sa vina vremea cand o sa ii cautam noi dar iei nu o sa mai fie.sa ne fereasaca Dumnezeu de inceputul sfirsitului.vai si amar a fi de noi.cind vor cinta cucuvelele in biserici atunci vine sfirsitul.as mai avea o rugamine romanii din toate colturile lumii veniti haideti sa mergem acasa ca vor veni vremuri grele.cind nu ne vom mai putea intoarce.si vom plinge amar.AS VREA SA CITITI CARE VRETI .PROFETII DESPRE ROMANIA.scribd:com/doc/75584029.

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: