EURO-PARLAMENTAR ROMÂN LA PATRIARHUL ECUMENIC

 

PARLAMENTAR EUROPEAN ROMÂN LA PATRIARHUL ECUMENIC

 .
 

Foto-reportaj Νικολάου Μαγγίνα

 Euro-parlamentarul român Corneliu Vadim Tudor a vizitat Fanarul, unde s-a întâlnit cu Patriarhul Ecumenic Bartolomeu. În cadrul întrevederii au fost discutate teme de interes inter-creștin și inter-ortodox.

Politicianul român din Parlamentul European a subliniat că instituţia istorică a Patriarhiei Ecumenice deţine un loc aparte în actuala realitate multiculturală și că Întâistătătorul acesteia îndeplineşte un rol important în contextul inter-eclezial şi ecologic.

 Europarlamentarul român – prolific scriitor – a oferit Patriarhului Bartolomeu mai multe din cărţile sale cu conținut religios și cultural.

La întâlnirea ce a avut loc pe 26.07.2012 au participat şi Consulul General al României în Constantinopol  – Ştefana Greavu, precum şi soția și fiicele euro-parlamentarului.

Traducere: https://acvila30.ro/; sursa: e-mail

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [https://acvila30.ro], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

.
.