Acasă > Anunţuri > A APĂRUT VOLUMUL AL VII-LEA DIN COLECŢIA "NE VORBEŞTE PĂRINTELE AUGUSTIN, MITROPOLITUL DE 104 ANI"

A APĂRUT VOLUMUL AL VII-LEA DIN COLECŢIA "NE VORBEŞTE PĂRINTELE AUGUSTIN, MITROPOLITUL DE 104 ANI"

A APĂRUT VOLUMUL AL VII-LEA DIN COLECŢIA

„NE VORBEŞTE PĂRINTELE AUGUSTIN, MITROPOLITUL DE 104 ANI”

 

Respectabilul şi luptătorul ierarh ortodox dă binecuvântare pentru traducerea cărţilor sale în româneşte:

Semănăm cuvântul lui Dumnezeu şi scris, şi oral şi prin radio. Şi acest cuvânt nu cade doar în inimile neroditoare, ci şi în inimi roditoare, care aduc roadă multă.
 Mă bucur că vor fi traduse în româneşte cărţile pe care le-am tipărit, cum s-au tradus şi în engleză şi în alte limbi. Lucrul acesta mă mângâie: pentru că, dacă voi, elinii, nu le citiţi, le vor citi fraţii noştri români  (Mitropolitul Augustin de Florina)

Mitropolitul Serafim de Pireu despre fericitul întru adormire Stareţ şi Vlădică Augustin:

Pe fericitul întru adormire Mitropolit de Florina, Prespe şi Eordea, răposatul Augustin Kandiotis, l-am cunoscut, desigur, pentru că am fost vreme de douăzeci de ani secretar al Sfântului Sinod al Bisericii Eladei şi am avut o strânsă legătură cu toţi Mitropoliţii şi, fireşte, cu fericitul Stareţ. A fost un om al rugăciunii, un om al luptelor şi nevoinţelor duhovniceşti, un om realmente afierosit lui Dumnezeu. Întreaga lui viaţă a fost o continuă încercare în lupta pentru slava Bisericii şi pentru slava persoanei umane şi din acest motiv simt realmente o adâncă emoţie, când mă refer la sfânta lui persoană. Cred că lucrarea sa vorbeşte de la sine, iar cărţile pe care cu amabilitate mi le-aţi oferit – care constituie osteneala duhovnicească a dumneavoastră, mişcată de dragostea dumneavoastră faţă de fericitul Stareţ – demonstrează faptul că fericitul întru adormire Mitropolit Augustin s-a bucurat deja de o recunoaştere panortodoxă şi a depăşit limitele înguste ale micii Elade.

Traducere din limba greacă şi tipărită cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Augustin, cartea cuprinde 8 predici la diferite Duminici de peste an, o predică la Joia Mare şi una la Joia Înălţării Domnului, 2 predici la praznicul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, precum şi 15 predici tematice, în majoritatea lor cu referire la cele ce se găsesc într-un locaş de închinare ortodox. Cartea numără 208 pagini, preţul este 10 leiiar comenzile se pot face la adresa de mail [email protected]  sau la numerele de telefon 0722. 543. 098 (d-na Mariana) și 0727.713.470 (d-na Iuliana).      

(Traducere: Frăţia Ortodoxă Misionară „Sfinţii Trei Noi Ierarhi”)

Categories: Anunţuri Tags:
  1. Nici un comentariu momentan.
  1. Nici un trackbacks momentan.