A apărut volumul al V-lea din seria “Ne vorbeşte Părintele Augustin…”

A apărut volumul al V-lea din seria “Ne vorbeşte Părintele Augustin…”

Traducere din limba greacă şi tipărită cu binecuvântarea  Înaltpreasfinţitului Părinte Augustin, cartea cuprinde omilii şi predici la Duminicile de peste an, la sărbători şi Sfinţi mai mari.

Cartea numără 208 pagini, preţul este 10 lei, iar comenzile se pot face la adresa de e-mail orthoierapostolos@yahoo.com sau la numerele de telefon 0722. 543. 098 (d-na Mariana) și 0727.713.470 (d-na Iuliana).   


Un comentariu la „A apărut volumul al V-lea din seria “Ne vorbeşte Părintele Augustin…””

  1. Adevaratul leagan al crestinismului este Siria , aici S-A nascut Iisus Mantuitorul (Bet Lehemul Paletinei din sudul Siriei, si A vorbitt in cel mai curat grai sirian (limba aramaica sau siriana veche care se mai vorbeste si astazi la Maalula)
    Pe ulitele batranului Damasc a pasit Christos ,si in hanul lui Hanania de pe langa poarta de est a orasului Trupul Dumnezeesc al Mantuitorului Lumii Se odihnea inaintea intoarcerii in Galileea.
    In Damascul de astazi se poate vizita Biserica lui Hanania gazduitorul Domnului si binecuvintatorul lui Paul-zis si Saul prigonitorul de crestini, si apoi apostolul cel mai mare al crestinatatii.Tot la damasc se mai poate vizita si inchisoarea-biserica a ferestrei lui Pavel Apostolul neamurilor.
    Domnul Chstos sa ocroteasca ortodoxia de pretutindeni. si sa va binecuviinteze pe toti Amin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: