7 noiembrie 2012 – CONFERINŢA „PAROHIE, VIAŢA ÎN BISERICĂ ŞI ÎN AFARA BISERICII” – Pr. Metallinos şi dl. prof. Dimitrie Telenghidis

 

7 noiembrie 2012

 CONFERINŢA „PAROHIE, VIAŢA ÎN BISERICĂ ŞI ÎN AFARA BISERICII”

 Pr. Metallinos şi dl. prof. Dimitrie Telenghidis

 *

 

 
 
   Maine, miercuri, 7 noiembrie 2012 este organizata la Iasi cu binecuvantarea Mitropolitului Moldovei, IPS Teofan, conferinta pe tema Parohie, Viata in Biserica si in afara Bisericii, avand invitati pe parintele Gheorghe Metallinos, profesor emerit al Universitatii din Atena si domnul Dimitrie Telenghidis, profesor al Universitatiii din  Salonik.
      – Conferinta va fi la ora 18:30 la Aula Magna a Universitatii din Iasi
     – Lansarea cartii Marturisesc un Botez a parintelui Gheorghe Metallinos va fi laora 12 la Facultatea de Teologie din Iasi.

2 comentarii la „7 noiembrie 2012 – CONFERINŢA „PAROHIE, VIAŢA ÎN BISERICĂ ŞI ÎN AFARA BISERICII” – Pr. Metallinos şi dl. prof. Dimitrie Telenghidis”

  1. Dupa citirea acestei carti iti dai seama ca nu exista Botez in papism si protestantism cum sustin ecumenistii .Preotie nici atat asa ca dupa lansarea acestei carti nu mai trebuie sa spunem sanctitate cuiva nici eminenta ,nici cardinal. Lansam carti care arata clar ca numai Botezul ortodox asigura intrarea in Biserica Cea Una ,Soborniceasca si Apostoleasca dar pe de alta parte o dam inainte cu primirea la Ortodoxie fara Botez ci prin mirungere si nici prin mirungere in ultimul timp. Pai am chemat pe distinsul profesor la Iasi la ce? Daca nu ii respectam munca ce am facut? Daca nu credem ce scrie el ce am facut? Asa ca sa aratam ca ce ortodocsi suntem noi? Cartea trebuie sa devina etalon in toate Bisericile autocefale ortodoxe , sa devina indreptar daca tot o lansam asa cu tam tam

  2. Pai sa il chemam si pe domnul Robu poate intelege sa se intoarca la Ortodoxie

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: