PRIVEGHERE CU PRILEJUL PRAZNUIRII CUVIOSULUI GHEORGHE KARSLIDIS. Slujeste egumenul Efrem Vatopedinul (PHOTO). Update cu traducerea.

karslidis-14

de Emilios Polyghenis

 

Într-o atmosferă de străpungere duhovnicească se oficiază în acest moment în Mănăstirea Înălţării din Sipsa, ce-şi prăznuieşte hramul, cu prilejul sărbătorii Cuviosului părintelui nostru purtător de Dumnezeu, Gheorghe cel  Nou si Mărturisitorul, o sfanta priveghere.

La sfânta priveghere slujeşte Egumenul Marii Mănăstiri Vatopedi, Gheron Efrem.

De asemenea, in altar, se află împreună rugători cu el Mitropolitul de Filadelfia, kyr Bededict, Mitropolitul de Lemesu, kyr Atanasie, şi ierarhul locului – Mitropolitul de Drama, kyr Pavel.

Menţionăm că la sfânta priveghere cântă maicile de la Mănăstirea „Panoramatos” din Tesalonic.

karslidis-1

karslidis-2

karslidis-3

karslidis-5

karslidis-6

karslidis-8

karslidis-9

karslidis-10

karslidis-13

karslidis-15

 

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright

Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştireahttps://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

 

%d blogeri au apreciat: