A DEMISIONAT MITROPOLITUL VLADIMIR AL SANKT-PETERSBURGULUI

A DEMISIONAT MITROPOLITUL VLADIMIR AL SANKT-PETERSBURGULUI

501195344

Miercuri, 19 martie 2014

Autor: Emilios Polyghenis  

A fost acceptată demisia Înaltpreasfinţitului Mitropolit de Sankt Petersburg şi Ladoga, kyr Vladimir, de către Sfântul Sinod al Patriarhiei Moscovei în şedinţa sa de astăzi.

Potrivit informaţiilor Romfea.gr, Mitropolitul Vladimir şi-a înaintat demisia din motive de sănătate, la vârsta de 75 de ani.

Membrii Sfântului Sinod şi-au exprimat recunoştinţa faţă de Mitropolitul de Sankt Petersburg pentru dăruirea şi slujirea timp de mulţi ani a Mitropoliei.

Menţionăm că Mitropolitul Vladimir va rămâne membru permanent al Sfântului Sinod al Bisericii Ruse şi se va linişti în Mănăstirea Sfintei Treimi a lui Alexandru Nevski.

Locul Mitropolitului Vladimir a fost preluat, prin hotărârea Sfântului Sinod, de către Înaltpreasfinţitul Mitropolit de Saransk şi Mordovia, kyr Varsanufie.

De asemenea, Mitropolia de Saransk a fost preluată de Arhiepiscopul de Elista şi Calmîchia, kyr Zenovie, iar cea de Elista a fost preluată de Kirill de Stavropol.

traducere: www.acvila30.ro  

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştireahttps://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

Un comentariu la „A DEMISIONAT MITROPOLITUL VLADIMIR AL SANKT-PETERSBURGULUI

Comentariile sunt închise.