Acasă > BISERICA ELADEI > A TRECUT LA DOMNUL ARHIMANDRITUL TEOFIL ZISOPOULOS

A TRECUT LA DOMNUL ARHIMANDRITUL TEOFIL ZISOPOULOS

zisopoulos

A TRECUT LA DOMNUL

VIZIONARUL ARHIMANDRIT TEOFIL ZISOPOULOS

 

Sfânta Mitropolie de Serres şi Nigriti, cu sentimente de adâncă emoţie, anunţă plecareala Domnula fericitului Arhimandrit, părintele Teofil Zisopoulos.

Răposatul Arhimandrit Teofil a slujit mulţi ani Sfântul Altar şi Biserica ca predicator şi duhovnic, lăsând în urmă o bogată lucrare duhovnicească.

A fost vizionarul şi fondatorul obştii creştin-ortodoxe „Sfânta Lidia din Filippi” din Asprovalta, al postului de radio „Lidia din Filippi” şi al postului de televiziune 4E, de unde a continuat zilnic slujirea sa în Biserică şi în poporul lui Dumnezeu. 

Slujba sa de înmormântare va fi fi oficiată mâine, miercuri, 30 ianuarie, la ora 15.00, în biserica „Sfânta Lidia” a obştii cu acelaşi nume din Asprovalta.

 

Traducere: http://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ http://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea http://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

Categories: BISERICA ELADEI Tags:
  1. Nici un comentariu momentan.
  1. Nici un trackbacks momentan.