Ajutor pentru copiii din Glodeanu(jud. Buzău)!

Ajutor pentru copiii din Glodeanu, jud. Buzău

 

Recent, am primit acest apel de ajutor pe care dorim sa vi-l facem cunoscut tuturor, în speranța că putem contribui cât de puțin la bucuria acestor micuți! Accesând prima pagină a site-ului dedicat acestor copii, apare și rugămintea oamenilor de acolo pentru sprijinul forării unui puț pentru apă potabilă – la Glodeanu nu există apă potabilă!

 

 

Dragii mei,

Va invit sa cunoasteti niste copii care au  nevoie de ajutorul nostru si despre care am aflat de la o buna  prietena .

http://copiiidinglodeanu.blogspot.com/

Nu sunt  copii orfani, dar sunt foarte saraci. Din pacate, cei mai multi dintre parinti nu au studii si nu pot lucra decat ca zilieri la camp, din aceasta cauza  castigand foarte putin. Cel care ii ajuta pe copii si care este sprijinul familiilor lor, este preotul din comuna, Marian Tudor, un om tanar, foarte atasat de cauza  lor.

Impreuna cu cativa prieteni apropiati ne dorim sa ii ajutam pe micuti: deocamdata doar cu alimente sau hainute (ei au nevoie de asistenta pe termen lung pentru a fi educati, pentru viata). Sambata, 9.07.2011, vom merge sa-i  vizitam la ei acasa.

Va rog sa va alaturati noua cu orice puteti si doriti : bonuri de masa, bani sau hainute, pentru a reusi sa le facem o bucurie !

Va multumesc  din suflet !

Roxana.

telefonul Roxanei 0727.719.940.

 

Sursa: via email