Apel al Patriarhului Antiohiei pentru eliberarea creştinilor în Maaloula

 

Apel al Patriarhului Antiohiei pentru eliberarea creştinilor în Maaloula

 

antiox

Miercuri, 25 septembrie 2013

 

Un apel către Comitetul Internaţional al Crucii Roşii şi organizaţii guvernamentale şi non-guvernamentale din Siria, pentru a acorda ajutor Mănăstirii Sfintei Tecla din Maaloula, a adresat Patriarhul Antiohiei, kyr Ioan.

Potrivit informaţiilor, aproximativ 40 de creştini sunt blocaţi în Mănăstirea Sfintei Tecla şi au fost izolaţi de sat din cauza confruntărilor violente dintre rebeli şi forţele regimului. 

Patriarhul Antiohiei, kyr Ioan, a făcut un apel la toate organizaţiile umanitare să trimită ajutoare celor care sunt blocaţi în mănăstire.

 „Luptele în satul Maaloula continuă, făcând orice încercare de trimitere de ajutoare extrem de dificilă şi periculoasă”, a declarat Patriarhul Antiohiei.

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright


Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştireahttps://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

%d blogeri au apreciat: