Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului: Să ne pregătim pentru ieşirea din zona euro (Video)

kyproy 

Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului:

 Să ne pregătim pentru ieşirea din zona euro

 

Joi,21 martie 2013

Autor: Enikos.gr

„Suntem pe deplin conştienţi că averea Bisericii aparţine poporului şi dacă poporul are nevoie de ea, este în întregime la dispoziţia sa”, a repetat Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului, vorbind mai devreme pe Antenna.

A spus că  doar averea Arhiepiscopiei este mai mare de 2 miliarde de euro şi este încă şi mai mare cea a mănăstirilor şi a mitropoliilor.

A subliniat că dacă se prăbuşesc băncile, se va prăbuşi şi statul şi a caracterizat situaţia ca sumbră.

În ceea ce priveşte negocierile cu Rusia, Arhiepiscopul a spus că „nu am făcut ceea ce trebuia. Trebuia să-i întrebăm pe ruşi ce voiau de la noi. Am părut întrucâtva nepricepuţi”.

În ceea ce priveşte poziţia guvernului elen, a spus că „în punctul în care se află Elada nu putea să facă nimic pentru Cipru”.

Cu puţin timp în urma, Arhiepiscopul Ciprului a vorbitla Megaşi a accentuat că „există pericolul să devenim ultima generaţie de creştini ortodocşi de pe insulă”.

Mai jos, înregistrarea video:

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

Un comentariu la „Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului: Să ne pregătim pentru ieşirea din zona euro (Video)

  1. Pingback: PELERIN ORTODOX » Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului: „Interesele Europei sunt faţă de turci… Sa plecam din zona euro pana nu e prea tarziu…” (VIDEO)

Comentariile sunt închise.