Arhiepiscopul Ieronim al Atenei şi al întregii Elade: „Simt că ne aflăm sub ocupaţie… Suntem victimele unei situaţii tragice de camătă”

Arhiepiscopul Ieronim:

„Simt că ne aflăm sub ocupaţie… Suntem victimele unei situaţii tragice de camătă”

Interviu la postul tv SKAI

 

 „Noi, elenii trăim un război ciudat, simt că ne aflăm sub ocupaţie, că suveranitatea noastră dispare şi am devenit victimele unei situaţii tragice de camătă”, a declaratla SKAIArhiepiscopulAtenei şi a toată Elada, kyr Ieronim.

 „Nu vreau să am un consilier care să semneze înaintea mea”, a declarat în acest sens kyr Ieronim. A vorbit despre „o democraţie direcţionată” şi a cerut celor care – după cum a spus – se declară prietenii noştri să respecte demnitatea şi istoria noastră.

De asemenea, Arhiepiscopul a semnalat că ceea ce se întâmplă astăzi în Europa constituie o abatere de la rădăcinile şi principiile Uniunii Europene, atrăgând atenţia că este o mare greşeală desacralizarea şi a anularea valorii omului, având ca rezultat transformarea lui în obiect de  exploatare.

Încheind, kyr Ieronim a spus că nobleţea elenului constituie un motiv de optimism şi şi-a exprimat mulţumirile sale postului tv SKAI, Asociaţiei Medicilor, dar şi tuturor semenilor noştri pentru iniţiativa „Toţi împreună Putem”.

%d blogeri au apreciat: