Botezuri colective făcute de către Mitropolitul Macarie de Kenya in apa curgatoare (FOTO)

baptisis-2

baptisis-13

Botezuri colective făcute de către Mitropolitul Macarie de Kenya in apa curgatoare

(FOTO)

 

Vineri, 23 ianuarie 2015

 

Înaltpreasfințitul Mitropolit de Kenya, Macarie, a vizitat astăzi două şcoli primare, care se află în cele mai dinauntru parti ale regiunii El Doret.

Ambele şcoli primare au copilaşi de la grădiniţă până la clasa a VIII – a şi depăşesc numărul de 500 de elevi fiecare din ele.

A avut prilejul să discute cu directorii şi profesorii şcolilor şi a dat cuvenitele îndrumări, dar i-a şi felicitat pe toţi pentru eforturile lăudabile pe care le depun pentru funcţionarea impecabilă a acestor şcoli, care literalmente se află în mijlocul pustietăţii şi în condiţii extrem de nefavorabile. În timpul vizitei sale, Înaltpreasfințitul a împărţit cărţi, rechizite şi daruri profesorilor şi a intrat în clase unde a vorbit elevilor.

Pentru a ajunge la aceste două şcoli, Înaltpreasfințitul a trebuit să treacă printr-o pădure imensă (o junglă naturală) cu o mulţime de vegetaţie tropicală. A vizitat de asemenea o biserică din apropiere care va fi sfinţită curând.

La orele după amiezii a oficiat botezuri colective în râul din apropiere împreună cu cei doi preoţi ai acestei regiuni.

Înaltpreasfinţitul, în omilia sa, şi-a exprimat bucuria, deoarece noi membri s-au înrolat în Una, Sfântă şi Apostolească Biserică şi i-a chemat să rămână credincioşi şi devotaţi, de vreme ce Domnul i-a învrednicit astăzi să primească darurile Duhului Sfânt.

 

baptisis-1

baptisis-3

baptisis-4

baptisis-5

baptisis-6

baptisis-7

baptisis-8

baptisis-9

baptisis-10

baptisis-11

baptisis-12

baptisis-13

baptisis-14

baptisis-15

baptisis-16

baptisis-17

baptisis-18

baptisis-19

baptisis-20

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: