Cine sunt Cavalerii de Malta?!

Cine sunt Cavalerii de Malta?!Întrucat în ultima vreme s-a cultivat o prezenţă, mai mult sau mai puţin intenţionată, a ordinului Cavalerilor de Malta chiar în sânul Bisericii Ortodoxe, fiindu-le permise ceremoniile de iniţiere în unele din bisericile din ţară (de pildă în Mitropolia Banatului şi a Moldovei (http://www.youtube.com/watch?v=ZJvzXqIMNgY&feature=player_embedded#!, http://apologeticum.wordpress.com/2009/07/04/la-iasi-nu-i-ca-la-timisoara-mmb-condamna-masoneria/) suntem datori, pentru a nu fi perpetuate confuziile în continuare, să facem o succintă analiză a acestei mişcări parareligioase.
Pentru început, precizăm că Bisericii Ortodoxe îi este interzisă prin canoane foarte aspre orice legatură cu organizaţiile masonice. În 1937 sinodul BOR a condamnat şi el în mod explicit fracmasoneria.
Ordinul Suveran Militar de Malta, cunoscut şi sub numele original al Ordinului Militar Suveran al Sf. Ioan de Ierusalim, este o frăţie apropiată Bisericii Romano-catolice. Membrii săi iniţiaţi trebuie să fie catolici şi să fi activat în armată. Ei participă la ceremonii secrete  înveşmântaţi în  ţinute rituale feudale şi îmbrăţişează o puternică mentalitate de castă, ca parte a iniţierii lor în dogma Rosicruciană.
Gradele superioare trebuie să îndeplinească anumite exigențe aristocratice şi trebuie să dea dovada deţinerii unui blazon moștenit în şir neîntrerupt din tată în fiu timp de cel puţin 300 de ani. Marele Maestru Suveran al ordinului este recunoscut ca şi şef de stat, iar autoritatea sa este asigurată de rangul său secular ca şi prinţ, şi de rangul său ecleziastic ca şi Cardinal. Conform dreptului internaţional, această organizaţie are un statut independent și suveran, care îi asigură loialitate naţionalistă din partea membrilor săi, mai presus şi dincolo de credincioşia faţă de ţara lor – ei au, de asemenea, statut de Observator Permanent în cadrul Organizaţiei Naţiunilor Unite. Actualul Mare Maestru, Andrew Willoughby Bertie, este descendent al  Mariei Stuart Regina Maria a scoțienilor), ceea ce îl plaseazã cu fermitate în scenariul istoric al Sionului / Graalului .
Ordinul şi membrii săi s-au dovedit a avea legături cu”Rat Run”, calea de scăpare din Germania învinsă spre America folosită , după cel de-al doilea război mondial, de naziştii de prim rang şi de experţii lagărelor de exterminare. Au fost eliberate paşapoarte de Cavaler Suveran de Malta cu identităţi false, permițându-se astfel scăparea de urmărire penală pentru crime de război. În mod perfid, după război cea mai înaltă decoraţie a ordinului, “Marea Cruce de Merit”, a fost acordată Generalului nazist Reinhard Gehlen, şeful de spionaj al lui Hitler pe  Frontul de Est, complice în cel mai înalt grad  la atrocităţile efectuate de către nazişti în Rusia şi Europa de Est –  mai ales  masacrul fără precedent al evreilor şi al civililor slavi.
Rădăcinile catolice şi aristocratice ale frăţietăţii i-au făcut pe cavalerii moderni anti-comunişti fervenţi. Ordinul a fost în mare parte responsabil pentru constituirea  CIA,  şi a multora dintre nenumaratele ei operaţiuni sub acoperire la nivel global. Părinţii fondatori ai CIA-ului William “Wild Bill” Donovan şi Allen Dulles erau cavaleri, aşa precum au fost mulţi alţii din cadrul ierarhiei CIA, inclusiv William Casey, directorul lui Ronald Reagan şi John McCone, directorul lui JFK. Conform ziaristului “Watergate” Carl Bernstein, Casey a dat Papei Ioan Paul II un acces fără precedent la informaţiile secrete ale CIA, inclusiv la sateliţi şi agenţi de spionaj.
De fapt, “Wild Bill” Donovan ar putea fi învinuit personal de începerea războiului rece. La sfârşitul Primului Război Mondial, Donovan a condus o misiune secretă în Siberia pentru a urmări Revoluţia Rusă. Datorită operațiunii sale de recunoaștere, o unitate americană a fost trimisă pentru a lupta împotiva ruşilor bolşevici, care erau în general consideraţi aliaţi, întrucât aceştia încă mai luptau împotriva germanilor, alături de britanici şi francezi în tranşeele Europei. Trupele americane nu au putut înţelege de ce li s-a ordonat să ardă sate şi să ucidă “aceşti ţărani săraci şi înfometaţi, care erau atât de crunt maltrataţi de proprii conducători”, aşa cum  scria un “infanterist” soției sale. Din punct de vedere  istoric este ne-american să te aliezi puterilor aristocratice ale Europei împotriva omului obişnuit. Motivele lui Donovan pentru a lupta împotriva bolşevicilor s-ar putea datora doar loialităţii sale faţă de Vatican / Cavalerii de Malta, întrucât la acea vreme Revoluţia Rusă nu reprezenta o  ameninţare la adresa Republicii Americane. În consecinţă, în iulie 1944 Papa Pius XII îi acordă lui Donovan  ”Marea Cruce a Ordinului Sf. Silvestru”, cel mai veche şi mai prestigios  rang de cavaler conferit de un papă, şi cea mai înaltă distincţie catolică primită vreodată de un american. Această distincție a fost primită de mai puțin de o sută de persoane de-a lungul istoriei.
Principalele sfere  de control  ale Cavalerilor de Malta sunt Africa şi America Latină, şi includ în rândurile lor mulţi dictatori, cum ar fi criminalul în masă, Generalul Pinochet.
Componența membrilor din America Latină include loja masonică “P2″ a fasciştilor şi a multor supraviețuitori nazişti, care sunt direct responsabili de formarea mişcării moderne neo-naziste. Evadatul nazist și totodată cavalerul Otto “Scarface” Skorzeny, care a condus incursiunea unui comando în  regiunea Cathar din Franţa în căutare de vestigii oculte, inclusiv a Sfântului Graal, a jucat un rol major în operațiunea “Rat Run” a Vaticanului. A fost un prieten apropiat al preşedintelui argentinian şi cavalerului Juan Perón, care, după cum atestă documente recente ale CIA, a fost de asemenea implicat în spălarea aurului naziştilor prin Banca Vaticanului. În mod convenabil pentru membrii nazişti care nu au părăsit  Europa, William Donovan a servit ca prim ajutor al procurorului american în cadrul proceselor de după război de la Nürnberg, după predarea conducerilor   OSS / CIA confratelui cavaler Allen Dulles.
După cum  dezvăluie autoarea romano-catolică Penny Lernoux în cartea sa “Poporul lui Dumnezeu”: “După război, Vaticanul, OSS -ul, SS-ul, şi diferite ramuri ale Ordinului Suveran Militar de Malta s-au reunit pentru a lupta împotriva inamicului comun sovietic – şi pentru a-i ajuta pe criminalii de război nazişti să evadeze… Baronul Luigi Parrilli, un aristocrat italian şi cavaler de Malta / şambelan papal, a luat parte la negocierile dintre liderii SS şi reprezentantul CIA Allen Dulles ” .
Înainte de a lucra pentru OSS ( a condus postul OSS din Elveţia  în timpul războiului), Allen Dulles şi partenerul său, John Foster au lucrat ca manageri de afaceri şi avocaţi pentru firma Standard Oil a lui John D. Rockefeller. Chiar ei sunt cei care au intermediat parteneriatul dintre Standard Oil şi corporaţia  de produse chimice IG Farben. IG Farben producea nu numai benzină pentru maşina de război nazistă, ci  fabrica şi “Zyklon B”, folosea  munca sclavilor, înainte şi în timpul războiului (inclusiv în imensa lor uzină de produse petrochimice din apropierea lagărului de exterminare de la Auschwitz), deţinea  firma Bayer Pharmaceuticals, care potrivit unui proces recent a fost direct implicată în  oribilele experimente de la Auschwitz ale Dr. Josef Mengele, şi a fost cruţată de bombardamentele Aliaţilor datorită intereselor lui  Rockefeller faţă de aceasta. Ziaristul de frunte din timpul  războiului, George Seldes, a încercat să demaște această “alianţă demonică” prin intermediul articolelor sale, însă rareori au fost publicate la acea dată, şi au existat multiple atentate la viaţa sa. Romanul satiric “Catch 22″ al lui Joseph Heller a făcut lumină în această nebunie cu a sa replică “ne-am înţeles să bombardăm propriile noastre baze în schimbul cumpărării de către nazişti a  bumbacului nostru glazurat cu ciocolată”.
Pe măsură ce  războiului rece se înteţea, Joseph H. Retinger, fost agent al Vaticanului şi cavaler, acţionând din partea Vaticanului şi a Confreriei Sionului, a stabilit în mod eficient relaţii cu Consiliul European al Prinţilor (numele respectabil pentru Suveranitatea Dragonului), CIA, şi  grupul MI6 al  Marii Britanii cu scopul creării asociaţiei de experţi ai Noii Ordini Mondiale,  ”The Bilderberg Group”, al cărei  membru permanent este Henry Kissinger. Primul său preşedinte a fost Prinţul Bernhard de Olanda, care s-a menţinut în acest post vreme de 22 de ani, până când un scandal financiar l-a forţat să demisioneze. Fiica lui, Regina Beatrix , coproprietară la firma Shell Oil participă la întâlniri cu regularitate, ca de altfel mulţi alţi membrii ai aristocrației europene. Nedemocraticul  grup “Bilderberg” continuă să joace un rol  important în afacerile internaţionale, şi rămâne închis cercetării şi participării publice.
Documentele arată că Francis Spellman,  Cardinalul de New York, a fost direct implicat  în lovitura militară a aripii de dreapta din Guatemala din anul 1954, care a dus la uciderea a mii de persoane, și la care CIA-ul şi-a recunoscut complicitatea. El a avut de asemenea legături cu grupul neo-nazist “P2″ şi cu Mafia, prin îndelunga sa întovărăşire cu arhiepiscopul Paul Marcinkus din Chicago, membru al grupului “P2″, fost şef al Băncii Vaticanului, care a fost la modul cel mai serios suspectat de către autorităţile italiene în cazul morţii  premature  a Papei Ioan Paul I. Cardinalul Spellman a fost nu numai un vechi prieten creatorului CIA-ului “Wild Bill” Donovan (care deţinuse anterior o firmă de avocatură în New York), dar a fost chiar conducătorul real al Cavalerilor de Malta din America de-a lungul anilor 40, 50 de şi 60,  şi datorită lui au fost strânse mari sume de bani de la membrii, care trebuie să plătească mii de dolari anual pentru a rămâne în ordin.

Ordinul Suveran Militar de Malta (SMOM) este din punct de vedere ideologic și istoric, aliat cu Masoneria internaţională, împărțind în cele din urmă acelaşi scop al supremaţiei sângelui albastru, fie că membrii lor acceptă sau nu lucrul acesta. Gradele masonice,  Cavalerul de Malta şi Cavalerul Templier, sunt grade superioare Rosicruciene ale Masoneriei, şi îşi dezvăluie moştenirea într-un mod cât se poate de limpede.
Potrivit autoarei “Cavalerilor Întunericului”, Francois Hervet: ” În general, Francmasoneria pretinde a fi ostilă catolicismului … cu toate acestea, în decembrie 1969 o întâlnire exclusivistă  a avut loc la Roma în biroul Contelui Umberto Ortolani, ambasadorul Cavalerilor de Malta în Uruguay, care a fost numit “creierul” din spatele lojei masonice “P2″. În afară de Ortolani,  la întalnire au participat numai Licio Gelli, Roberto Calvi şi Michele Sindona “; toţi aceştia au fost implicaţi în moartea Papei Ioan Paul I şi într-o masivă  fraudă bancară.
În mod ironic, în ultimii ani, mărturisirea  credinţei catolice nu a mai constituit o condiţie esenţială pentru potenţialii membri cu relații la nivel înalt. Persoane ne-aristocratice se pot acum iniţia prin “Harul Magistral” al Marelui Maestru, chiar dacă nu şi în Marea Britanie, Germania ori alte ţări europene, cu o puternică tradiţie nobiliară. Oricum, acest lucru a permis multor americani să devină membrii, şi un “Ordin de Merit” este acordat acelora care au servit într-un mod deosebit Cavalerii ori acţiunile lor. Foştii preşedinţi Ronald Reagan şi George Bush sunt astfel de iniţiaţi de seamă, iar Reagan a fost sărbatorit în cadrul unui dineu extravagant oferit de Ordin în 1989.
Ordinul întrunește peste 11000 de cavaleri în întreaga lume, Marele Maestru  şi Consiliul Suveran având sediul la Roma. Țelul lor, feudalismul politic, este reiese foarte clar din acţiunile întreprinse de  Prinţul Hans Adam II, monarhul statului Liechtenstein susținut de casa de Habsburg, proeminent Cavaler de Malta şi membru al Opus Dei al Vaticanului, care în octombrie 1999 a fost admonestat de către Curtea Europeană a Drepturilor Omului pentru că a pretins a avea autoritate constituţională decisivă asupra Curţii Supreme de Justiţie a ţãrii sale.
Echivalentul protestant al ordinului catolic al Cavalerilor de Malta, cunoscut  şi sub numele de Ordinul Sfântului Ioan al Ierusalimului, a câştigat o mai mare credibilitate în momentul în care deținătoarea coroanei Imperiului Britanic, Majestatea Sa Regina Victoria le-a devenit Conducător Suveran în 1888. Acest ordin al Sfântului Ioan, al cărui Conducător Suveran actual este MS Regina Elizabeth II, foloseşte de asemenea însemnul Crucii de Malta ca emblemă. Cu toate că ei susţin că ocrotirea celor săraci şi caritatea sunt principalele lor obiective, acest lucru, este bine știut, a fost folosit ca  instrument al  imperialismului apusean în ultimii 1000 de ani, începând cu prima Cruciadă întreprinsă cu scopul de a ocupa Ierusalimul. Aceste “preocupãri caritabile” sunt puţin probabil să devină prioritare agendei lor istorice secrete – împlinirea profeţiei  Sfântului Ioan Teologul, a cărui Apocalipsă acţionează ca un şablon politic pentru aceste organizații  îmbătate de gloria trecutului istoric şi  cu mentalitate reacþionară. Este de asemenea îngrijorător faptul că  Ordinului protestant al  Sfânului Ioan i s-a  acordat recent calitatea de membru non-guvernamental al Organizaţiei Naþiunilor Unite. Ca şi corespondentul său catolic, această  poziţie  în  Naţiunile Unite îi oferă  Ordinului un mai mare acces la luarea deciziilor Naţiunilor Unite,  în ţările în curs de dezvoltare vulnerabile. Fără îndoialã,  interesele Vaticanului, ale Coroanei Britanice, şi  a confreriei rozicruciene, vor avea prioritate în fața oricărui ajutor sincer oferit celor mai săraci şi nevoiaşi ai lumii.
Neobişnuita  formă a Crucii de Malta a fost emblema originală a controversaţilor Cavaleri templieri, care îşi aveau rădăcinile în Malta, şi a fost adoptată ca însemn oficial al Cavalerilor de Malta, în momentul în care cavalerii templieri au fost obligaţi să se plece înaintea autorităţii Vaticanului.
Iniţiaţii  oculţi vor descoperi că asemenea  pentagramei răsturnate sau steaua cu cinci colţuri,  Crucea de Malta este în mod similar o criptogramă pentru ţapul din Mendes, androginul idol al templierilor, Baphomet, reprezentând barba și coarnele țapului.

 Cine sunt Cavalerii de Malta?! Cine sunt Cavalerii de Malta?!

 Cine sunt Cavalerii de Malta?!

Acesta este simbolul guvernării materiei şi spiritului de către Voinţă şi a direcţiei controlate magic a energiilor sexuale.
Foştii Mari Maeştri ai Cavalerilor de Malta, inclusiv Manuel de Fonseca, sunt cunoscuţi ca iniţiaţi ai  tradiţiei templierilor, şi potrivit  actualului Mare Maestru Suveran  al Ordinului Dragonului, Prinţul Nicholas de Vere von Drakenberg, care este  descendent direct al fondatorului Cavalerilor templieri, Godfroi de Vere de Bouillon, templierii au fost “un ordin satanic, ale cărui ritualuri includeau pruncucidere, homosexualitate şi vrăjitorie”.
 Cine sunt Cavalerii de Malta?!

Sursa:foaienationala.ro