Coliturghisirea Întâistătătorilor în Preasfântul Mormânt (FOTO)

10

Coliturghisirea Întâistătătorilor în Preasfântul Mormânt (FOTO)

 

Miercuri, 29 iulie 2015

 

În noaptea de 28 spre 29 iulie 2015, Papa şi Patriarhul Alexandriei şi al întregii Africi, Teodor, a prezidat Dumnezeiasca Liturghie de noapte în Preasfântul Mormânt.

Menţionăm că împreună cu Patriarhul Alexandriei, Teodor al II – lea, a vizitat Ierusalimul şi Arhiepiscopul Ciprului la întoarcerea sa din Liban.

De asemenea, împreună cu Patriarhul Teodor au coliturghisit Patriarhul Ierusalimului, Teofil, precum şi Arhiepiscopul Isihie de Capitoliada, Arhiepiscopul Aristarh de Constantina şi Arhiepiscopul Nectarie de Anthidon.

În timpul Dumnezeieştii Liturghii de noapte a cântat Protopsaltul Preasfintei Biserici a Învierii, Arhim. Aristobul, şi au fost prezenţi părinţi aghiotafiţi, monahi şi o mulţime de pelerini.

02

04

05

06

07

08

09

11

12

13

14

15

17

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.