CUM CINSTESC UNII ARDELENI PE SFINŢII MARTIRI NĂSĂUDENI DE ZIUA LOR – 12 NOIEMBRIE

 CONFERINŢĂ INTERNAŢIONALĂ DESPRE EDUCAŢIA ECUMENICĂ LA SIBIU SAU „CINE SUNT DE FAPT ADEVĂRAŢII NOŞTRI DASCĂLI DE TEOLOGIE?!”

Facultatea de Teologie „Andrei Şaguna” din Sibiu va găzdui în perioada 9 – 12 noiembrie conferinţa cu tema: „Mişcarea ecumenică în educaţia teologică şi în viaţa bisericilor ortodoxe”. Conferinţa este organizată de Consiliul Mondial al Bisericilor în colaborare cu Facultatea de Teologie din Sibiu.

Mai multe detalii cu privire la această conferinţă a oferit pentru Radio TRINITAS, părintele Daniel Buda, organizatorul conferinţei: „Scopul acestei conferinţe este de a analiza modul în care este predat ecumenismul în diferite facultăţi de teologie din întreaga lume, precum şi de a încerca dezvoltarea unei strategii comune în vederea predării în mod sistematic a studiilor ecumenice. Biserica Ortodoxă Română este reprezentată la această conferinţă de către părintele consilier patriarhal Michael Tiţa şi de părintele prof. dr. Nicolae Moşoiu de la Facultatea de Teologie ‘Andrei Şaguna’ din Sibiu”.


SURSA: BASILICA.RO

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: