CUM INTERPRETAŢI, DUHOVNICEŞTE, ACEST FILM?

Un film despre detaliile nesesizate dar decisive din viața noastră.

Mai vedeți și altceva?

Comentarii de pe pagina de Facebook a Portalului Doxologia:

Paul Hodan: „Foarte frumos! Filmul prezintă lumea din ziua noastră, când oamenii îi cer ajutorul lui Dumnezeu, dar ei nu fac nimic pentru a-l primi. Însă El, prin bunătatea Lui ne ajută și ar trebui să-I mulțumim permanent pentru acest lucru.

Bogdan Adrian: „Grija lui Dumnezeu pentru întreaga creație, în special pentru oameni, nu poate fi exprimată sau cuprinsă în acte sau momente concrete ale vieții, deoarece ea este dintotdeauna, pretutindeni și va fi până în vecii vecilor. Pronia divină poate fi doar observată, perfecțiunea lumii vorbind de la sine.”

Sursa: http://www.doxologia.ro

4 comentarii la „CUM INTERPRETAŢI, DUHOVNICEŞTE, ACEST FILM?”

 1. tot raul spre bine…numai sa avem vointa de a ne schimba,caci in ajutor ne sare mereu bunul Dumnezeu

 2. Bun si iubitor de oameni este Dumnezeul nostru in veci de veci !
  Iubirea Sa se manifesta in chip nevazut, intr-o multitudine de imprejurari si prin mijlocitorii Sai Arhangheli, Ingeri pazitori, salvatori, calauzitori, prin Sfintii Sai.
  Cu iubirea Sa de oameni veghetoare ne salveaza din primejdii, ne schimba chiar cursul vietii, indreptandu-l si mentinandu-l pe calea luminoasa spre Imparatia cereasca, spre mantuirea celor care cred in Fiul Sau, Domnul nostru Iisus Hristos.
  Cu noi este Dumnezeu !
  Drept esti Tu, Doamne, in toate cate ai facut si faci noua !
  Binecuvanteaza-ne, Dumnezeul nostru, cu al Tau Har si cu a Ta iubire de oameni ! Amin !

  1. Ati gasit exact cuvintele si explicatia pe care le gandeam si eu de ieri de cand am vazut filmul, dar nu reuseam sa le scriu.Parca in locul meu le-ati scris.Daca am vedea de cate ori plange langa noi ingerul nostru pazitor! De cateori ni s-a schimbat cursul vietii doar pentru ca el ,ingerul nostra pazitor sau si cineva vrednic s-a rugat pentru noi sau pentru ca asa a fost pronia lui Dumnezeu .Asa cred.Desigur nu am argumente palpabile,fizice, materiale.Dar am simtit de multe ori ca multe lucruri s-au schimbat brusc in altceva si in timp am ajuns sa vad ca au fost schimbari bune.Sau, cel mai extraordinar lucru din viata mea au fost oamenii pe care Dumnezeu mi-i aduce alaturi.Fiecare zideste in mine ceva, mai tulbura o patima, mai sterge o lacrima, mai dezvaluie un inteles tainic.Pentru toate acestea si pentru ziua ce sta sa se termine vestind deja o alta zi , slava Tie Doamne, slava Tie!

 3. da….. cand ne vine”mingea la picior” intr-un anumit moment al vietzii, ori nu ne aflam unde trebuie ori nu facem ce trebuie pentru a-i da un curs foarte potrivit …. Cineva se uita la noi sa vada care din oameni e cel potrivit pentru a implini un sens care duce catre absolut(in film”baiatul” nu pleaca pana nu lasa totul perfect)

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: