MITROPOLITUL BARTOLOMEU ANANIA: CUM SĂ IUBESC EU PE VECINA MEA CARE TOT TIMPUL MĂ BATJOCOREŞTE… SAU DESPRE IUBIREA DE VRĂJMAŞI

CUM SĂ IUBESC EU PE VECINA MEA CARE TOT TIMPUL MĂ BATJOCOREŞTE… SAU DESPRE IUBIREA DE VRĂJMAŞI

 

 

Preluare video : http://cristianstavriu.wordpress.com

 

 

Un comentariu la „MITROPOLITUL BARTOLOMEU ANANIA: CUM SĂ IUBESC EU PE VECINA MEA CARE TOT TIMPUL MĂ BATJOCOREŞTE… SAU DESPRE IUBIREA DE VRĂJMAŞI”

  1. Multumesc administratorilor site-ului pentru aceasta inregistrare.”Pe Bartolomeu Anania îl spovedesc şi el este unul din cei care mai ţin adevărul şi nu o să cedeze. Mai spovedesc şi pe alţi ierarhi şi dacă nu fac ce le-am zis şi nu ţin adevărul până la capăt, o cam slăbesc cu ei. Nici pe Hristos nu l-a urmat nimeni, dar El a biruit. Aşa şi Anania a biruit”.(Arsenie Papacioc)
    Sunt fericita ca sunt contemporana cu astfel de parinti:IPS Anania,parintele Iustin Parvu,parintele Papacioc, parintele Adrian Fageteanu si altii(mai sunt, mai sant!),adevarati stalpi ai credintei noastre stramosesti, faruri care ne ghideaza intr-o lume tulbure de ecumenism si masonerie.Dumnezeu nu ne lasa, doar sa avem urechi de auzit si sa cerem ca in formula de adresare:Doamne ajuta!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: