Facultatea de Teologie din Tesalonic despre noul Patriarh al Antiohiei: Ioan al X-lea

THEOLOGIKI SXOLI

 

Facultatea de Teologie din Tesalonic despre noul Patriarh al Antiohiei

Marţi,18 decembrie 2012

Autor: Facultatea de Teologie din Tesalonic

Facultatea de Teologie a Universităţii Aristotelice din Tesalonic îl felicită călduros pe Mitropolitul  Europei de Vest şi Centrale, recent ales Patriarh al Marii Cetăţi a lui Dumnezeu Antiohia, al Siriei, Arabiei, Ciliciei, Iviriei, Mesopotamiei şi al întregului Orient, kyr Ioan.

Se laudă în Domnul, pentru că  noul Patriarh este doctor al Facultăţii de Teologie din Tesalonic, cunoscător de elenă şi prieten al Eladei. Nutreşte bune speranţe că înţelepciunea, discernământul şi vizionarismul, virtuţi prin care se distinge noul Patriarh, vor constitui condiţii de bază pentru drumul actual încununat de succes al acestei istorice şi străvechi Patriarhii şi va contribui la câştigarea păcii  în această regiune atât de tulburată.

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

 

 

 

Un comentariu la „Facultatea de Teologie din Tesalonic despre noul Patriarh al Antiohiei: Ioan al X-lea”

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: