FOTOGRAFII DE LA ÎNMORMÂNTAREA MITROPOLITULUI IACOV DE ARGOLIDA (BISERICA ELADEI)

Legături:

Ultimul rămas-bun

 de la Mitropolitul Iacov de Argolida

 

Joi,28 martie 2013

Ultimul omagiu răposatului Mitropolit Iacov de Argolida l-au adus astăzi laprânzArhiepiscopul Atenei şi al întregii Elade, kyr Ieronim, arhierei ai Bisericii Eladei şi poporul din Argos şi Navplio.

Slujba de înmormântare a răposatului Mitropolit de Argolida, kyr Iacov, a fost oficiată în biserica „Sfântul Anastasie” din Navplio, pe care a prezidat-o Preafericitul slujind împreună cu o mulţime de ierarhi şi clerici. Patriarhia Ecumenică a fost reprezentată de Înaltpreasfinţitul Mitropolit Evstatie de Sparta şi au fost prezenţi Înaltpreasfinţiţii Mitropoliţi Alexandru de Mantineia, Serafim de Stagon şi Meteore, Hrisostom de Peristeri, Ignatie de Arta, Ignatie de Larisa, Ierotei de Navpaktos, Chiril de Thessaliotida, Efrem de Ydra, Dorotei de Syros, Simeon de Nea Smirni, Pavel de Glifada, Ierotei de Zihnes, Nicolae de Mesogheia, Hrisostom de Patras, Serafim de Kythire, Cosma de Etolia, Pavel de Sisanios, Ieremia de Gortina, Dionisie de Corint, Hrisostom de Trifilia, Hrisostom de Messinia, Gheorghe de Theves, Athenagora de Ilios, Chiril de Kifisia, Hrisostom de Nicopole, Meliton de Maraton şi Calinic de Epidavru.   

Deosebit de emoţionaţi sute de credincioşi şi-au luat ultimul rămas-bun de la raposatul mitropolit care şi-a lăsat pecetea în regiune timp de decenii prin blândeţea şi bunătatea sa.

 

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

%d blogeri au apreciat: