„Hristos se naşte!” – Carte interactivă pentru copii

„Hristos se naşte!”

Carte interactivă pentru copii 

*

Hristos se naşte – ediţia standard

Cartea istoriseşte întruparea şi naşterea Domnului într-o carte pentru copii ilustrată, cu versuri inspirate din predania Bisericii.

Nu în fraze complicate – ci în versuri simple şi ritmate, care ajung mai uşor la sufletul copilului şi care caută să dăruiască neatinsă poezia Crăciunului. Nu în desene naive, ci în imagini de inspiraţie bizantină, care respiră nobleţea şi profunzimea icoanelor.

Cartea poate fi găsită începând cu luna decembrie în reţeaua magazinelor Inmedio, în format standard cu ilustrații la preţul de 10 RON.

Hristos se naşte – ediţia tridimensională

Prin cartea de faţă, îţi oferim un model tridimensional şi interactiv al Naşterii lui Hristos. Copilul tău poate îmbina personajele din carte fără să aibă nevoie de foarfecă sau lipici!

Odată asamblată peştera, o poţi desprinde din carte şi aşeza acolo unde doreşti. Bucură-te împreună cu copilul tău de amintirea celei mai minunate naşteri – Naşterea Domnului şi Mântuitorului nostru Iisus Hristos!

Cartea poate fi găsită începând cu luna decembrie în reţeaua magazinelor Inmedio, în format tridimensional interactiv la preţul de 19 RON.

Sursa:  http://www.predania.ro