IARTĂ-MĂ!

NE TREC PRIN PREAJMĂ FOARTE PUŢINI OAMENI DIN MILIARDELE CARE EXISTĂ,

VEDEM PUŢINI DINTRE EI,

ÎNŢELEGEM DOAR CÂŢIVA

ŞI PENTRU APROAPE NIMENI FACEM CEVA…

ŞI TOTUŞI CRED CĂ EŞTI FRATELE MEU, APROAPELE MEU!

PENTRU CĂ NU TE-AM VĂZUT,

NU TE-AM ÎNŢELES,

N-AM PUTUT NIMIC PENTRU TINE,

TE ROG IARTĂ-MĂ !

PELERIN ORTODOX

8 comentarii la „IARTĂ-MĂ!

 1. Iustina

  Nu am fost ceea ce ar fi trebuit să fiu pentru tine, nu sunt nimic din ceea ce Domnul vrea să fiu. IARTĂ-mă!

 2. ELENA

  Iarta-ma pertru tacere cand ar fi trebuit sa vorbesc, iarta-ma pentru vorba cand ar fi trebuit sa tac, iarta-ma pentru uitare, pentru nepasare si graba cu care ti-am raspuns la salut, pentru formalismul din viata noastra, pentru atata momente cand ”BINE!” , raspunsul tau la intrebarea mea „Ce faci?” insemna altceva decat bine, dar nu aveam timp si era mai comod sa plec, iarta-ma ca te-am uitat la insiruirea numelor noastre la rugaciune, iarta-ma pentru ca nu ti-am dat cand ai intins mana, pentru ca nu te-am primit cand ai vrut sa inoptezi la mine, iarta-ma pentru tot ce a fost cu voie sau fara voie, pentru omisiune, pentru greseli, pentru ca poate uneori te-am ucis cu vorba mea taioasa, sau cu sticlirea ochilor, pentru ca nu am vrut sa te iubesc pentru ca era riscant sa sufar iar, sau am ales sa te iubesc in tacere si departare pentru comoditatea tacerii sau departarii…pentru atatea si atatea lucruri, fratele meu, iarta-ma!

 3. simona

  Ma plec cu durere si cu umilita la picioarele tuturor oamenilor , pentru ca am adus in viata lor un spor de nefericire prin pacatele mele . Iertati-ma si rugati-va lui Dumnezeu pentru sufletul meu!

 4. Ana Elisabeta

  Iertaţi-mă! Dumnezeu să ne ierte! Post cu mare folos duhovnicesc tuturor!

  Mă gândesc că acum este vremea să postim şi să ne pocăim ca să ne audă şi să ne păzească Dumnezeu, ca să-i lumineze pe ierarhii participanţi la Sinodul de la Rusalii să voteze pentru Ortodoxie şi nu pentru erezii ascunse sub chipul diplomaţiei şi al dragostei mincinoase faţă de „ceilalţi creştini”.

 5. Graiul Ortodox

  ȘAPTE ORE DE PROTEST AU ZGUDUIT ATENA
  Cardul cetățeanului: Ora zero!
  O FOARTE NUMEROASĂ ADUNARE DE PROTEST ÎMPOTRIVA CARDULUI CETĂȚEANULUI A ZGUDUIT CENTRUL ATENEI
  Scrie domnul Dimitrios Hiotakakos, Doctor în Electronică, profesor la universitatea din Mancester Anglia în ziarul Ortodoxos Typos
  Peste 12000 de oameni au protestat cinci ore în fața Academiei și încă peste o oră în fața Parlamentului din Atena în data de 7 februarie 2016.

  https://graiulortodox.wordpress.com/2016/03/14/cardul-cetateanului-ora-zero-o-foarte-numeroasa-adunare-de-protest-impotriva-cardului-cetateanului-a-zguduit-centrul-atenei/

 6. Zoe

  Domnul Dumnezeul nostru care cunoaște toate cele ale noastre, cele de demult, cele de pe urma , cele de acum si cele ce vor fi, cele facute pe fata si cele facute in ascuns, cu voie si fara voie, cu știință si fara de stiinta, cu fapta, cu lucru, cu gândul, cu cugetul, cu judecata, sa ne ierte, sa ne dăruiască pace in suflet si un post binecuvântat cu daruri duhovnicesti! Amin!

Comentariile sunt închise.