În ajunul sărbătorii Buneivestiri Preafericitul Patriarh Chiril a oficiat privegherea la catedrala „Hristos Mântuitorul”

În ajunul sărbătorii Bunavestirea Preasfintei Născătoare de Dumnezeu Preafericitul Patriarh Chiril a oficiat privegherea la catedrala „Hristos Mântuitorul”

 

La 6 aprilie 2014, în ajunul sărbătorii Bunavestirea Preasfintei Născătoare de Dumnezeu,  Preafericitul Patriarh al Moscovei şi al întregii Rusii Chiril a oficiat privegherea la catedrala „Hristos Mântuitorul”, or. Moscova.

Cu Sanctitatea Sa au coslujit: mitropolitul de Istra Arsenii, primul vicar al Patriarhului Moscovei şi al întregii Rusii pentru or. Moscova; episcopul de Dmitrov Feofilact, locţiitor la mănăstirea stavropighială de călugări „Sfântul apostol Andrei”; clericii catedralei „Hristos Mântuitorul”; clerici din or. Moscova.

În timpul serviciului divin au cântat corurile de dreapta și de stânga a catedralei „Hristos Mântuitorul” (regenți I.B. Tolkaceov și S.N. Sokolovskaia).

Printre cei care s-au rugat în biserică a fost prezent V.R. Legoida, preşedintele Departamentului Sinodal informaţional.

La 7 aprilie, de sărbătoare Bunavestirea Preasfintei Născătoare de Dumnezeu, Preafericitul Patriarh al Moscovei şi al întregii Rusii Chiril va oficia Dumnezeiasca liturghie la catedrala „Bunavestirea Maicii Domnului” din Kremlin, or. Moscova.

Serviciul de presă al Patriarhului Moscovei și al întregii Rusii