ÎN CE HAL AI AJUNS SĂRMANE ARHIEPISCOPE!!!

ÎN CE HAL AI AJUNS SĂRMANE ARHIEPISCOPE!!!

Coaliţia care astăzi îl susţine pe orice anarhist, îl apără şi pe Arhiepiscopul Ieronim (al Atenei şi a toată Elada), care a transformat biserica lui Dumnezeu într-un centru lumesc!!!
I-a chemat pe conducătorii Greciei, ca să se distreze în Sfânta Biserică a Sfântului Pantelimon – Aharnon!
Da, a chemat în biserică pe Papoulia (preşedintele statului elen), pe Diamantopoulou (ministrul educaţiei) şi alţi lideri seculari, nu la Vecernie, nu la Priveghere, ci la distracţie. A chemat şi trupe speciale MAT, ca să-i păzească.
A dat jos megafoanele bisericii şi a închis uşile ei, ca să nu se audă din afară glasurile creştinilor indignaţi care au destrunat muzica de seară!!!
Lumea arde, poporul din Elada suferă, toate se vând în ţara noastră, iar Arhiepiscopul cu suprema lui clică se distrează în sfânta biserică!
Îndelungă-răbdarea lui Dumnezeu va lua sfârşit la un moment dat, iar furia poporului elin-ortodox îi va răscoli. „GLASUL POPORULUI – FURIA LUI DUMNEZEU”.
Este nevoie de un nou conducător duhovnicesc, un nou Părinte Augustin Kandiotis ne lipseşte. Să nu se bucure însă, pentru că potrivit cuvintelor respectabilului şi pururea pomenitului Părinte Augustin, Mitropolitul Florinei: „Nu vor lipsi din Biserica lui Hristos soldaţii!”. Undeva există un conducător duhovnicesc şi-l va arăta Dumnezeu, atunci când zece adevăraţi creştini – potrivit Sfintei Scripturi – se vor ruga cu credinţă.
Respectul pe care odată l-am avut pentru Arhiepiscopul Ieronim s-a evaporat. A ajuns şi el din unealtă a lui Dumnezeu unealtă a globalizării. Desigur, nu manifestă deschiderile Patriarhului ecumenist Bartolomeu şi ale Patriarhului Irineu al Serbiei, pentru că în Elada există unii mitropoliţi care s-ar împotrivi, dar să aşteptăm. Acum, că s-a rostogolit, îl vom vedea şi într-o sinagogă evreiască. Încet-încet i se deschide apetitul.

(traducere: Frăţia Ortodoxă Misionară „Sfinţii Trei Noi Ierarhi”, sursa: http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=17977)

5 comentarii la „ÎN CE HAL AI AJUNS SĂRMANE ARHIEPISCOPE!!!

 1. Pingback: Dupa patriarhul Serbiei, cadere la cel mai inalt nivel in biserica ortodoxa greaca: arhiepiscopul Ieronim aproba un concert in sfanta biserica « † Apologeticum

 2. Pingback: Dupa patriarhul Serbiei, cadere la cel mai inalt nivel in biserica ortodoxa greaca: arhiepiscopul Ieronim aproba un concert in sfanta biserica « † Apologeticum

 3. Caliopie

  Persoane sus-puse,(ca exemplu acest arhiepiscop,care nu merita sa-i adaug numele la hramul ce-l poarta ca tradator),care se afla in scaune mari si inalte,spun ca mai presus de LUPTELE LUI MARCU EVGHENICUL,mai presus de LUPTELE PARINTILOR BISERICII,mai presus de toate acestea este astazi(TRADAREA)”dragostea”.Spun cuvantul”dragoste”si le curge saliva din gura…
  Toti cati spun si scriu astfel de lucruri,ca sa micsoreze AURA SFINTELOR LUPTE ALE MARILOR PARINTI AI BISERICII,fac un mare pacat:
  Subestimeaza valoarea credintei…

  ARBORE ESTE CRESTINISMUL,RADACINA CREDINTA,FLORI SIMTAMINTELE,FRUCTE VIRTUTILE,DINTRE CARE CEA MAI MARE ESTE DRAGOSTEA,IAR FRUNZELE SUNT PODOABA BISERICII,SOIURILE,SFINTELE SLUJBE,SEMNELE VAZUTE ALE CREDINTEI NOASTRE.
  Asadar,cand scoti credinta,vrei sa dezradacinezi radacina.Dar cand nu mai este radacina,nu mai exista nici arbore,nici nimic!

  (din predicile dreptului credincios,STALP AL BISERICII ORTODOXE: Parintele Augustin de Florina;sa fie spre luare aminte si urmat…greu pt cei vanduti vrajmasului,satanei)

  Doamne Iisuse Hristoase,Fiul lui Dumnezeu,miluieste-ne pe noi pacatosii!

 4. DOINA-ELENA

  De ce ne mira?Nu vor mai marii bisericii noastre unirea cu catolicii?Nu stim asta?Acum un an ,la Notre Dame, la Paris, am constatat ca seara era instalat in catedrala, un ecran imens si erau puse filme documentare.Ca la cinematograf.Totul comercial, asa cum si la Florenta, la capela di Medici pe nimeni nu mai intereseaza ca acolo sunt inmormantati cei care au avut contributia cea mai mare la dezvoltarea Florentei, nicaieri nu arde o candela, niciodata nu miroase sfant a tamaie, niciodata nu se roaga nimeni pentru sufletele lor,totul comercial.Acelasi model pe care deja se pare ca il imprumuta si biserica noastra.Centru lumesc in sfanta biserica.Bravo grecilor ca se revolta, noi am tacut in situatii in care si la noi oficialitati au intrat cu voinicie in sfantul altar si au tinut discursuri de pe solee, cu spatele la Maica Domnului si la Domnul Nostru Iisus Hristos.Dumnezeu sa ne ierte!

Comentariile sunt închise.