În Sfânta Mănăstire Pendelis Maica Domnului a fost cinstită cu onorurile cuvenite

În Sfânta Mănăstire Pendelis Maica Domnului a fost cinstită cu onorurile cuvenite

 .

Miercuri, 15 august 2012

Text-fotografii: Spiros Papagheorghiou

 

Cu toată măreţia cuvenită persoanei Maicii Domnului a fost oficiată astăzi, în Sfânta Mănăstire Pendelis, Dumnezeiasca Liturghie praznicală.

La co-liturghisirea arhierească au participat Înaltpreasfinţitul Mitropolit Ioannis de Thermopile şi Preasfinţitul Episcop Efrem de Seleucia din Patriarhia Antiohiei, care este în călătorie în ţara noastră. 

O mulţime de oameni a umplut şi anul acesta sfânta mănăstire pentru a înălţa rugăciuni către Preasfânta Născătoare de Dumnezeu.

Egumenul mănăstirii, kyr Ioannis, a urat ca „Adormirea Maicii Domnului să fie un praznic continuu pentru toţi, aşa cum prăznuieşte şi mănăstirea noastră astăzi.

Preasfânta Născătoare de Dumnezeu să ne dăruiască luminare, putere şi să ne înmulţească bucuriile.

 

 

Traducere: https://acvila30.ro/; sursa: ROMFEA.GR

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [https://acvila30.ro], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.