În spital a intrat Mitropolitul de Kavala

prokopios

În spital a intrat Mitropolitul de Kavala

 
Vineri, 3 octombrie 2014
Autor: Hronometro – Dimitris Mpountas
 
Patru – cinci zile va rămâne internat în Spitalul General din Kavala Mitropolitul Procopie de Filippi, Neapole şi Thasos, care a fost adus în grabă marţi seară la Clinica Patologică nr. 2, după o hemoragie intestinala, care a fost provocată de tratamentul medicamentos pe care îl urmă în ultima perioadă.  
Problema de sănătate, care a fost constatată la Înaltpreasfinţitul, este tratabila de către medicii curanţi, care i-au schimbat tratamentul medicamentos şi care vor urmări evoluţia stării lui de sănătate până la începutul săptămânii viitoare.
În general, starea lui de sănătate nu inspiră îngrijorare, potrivit informaţiilor, şi problemele acestea se încadrează în reacţiile adverse ce necesita  intervenţii urgente, ca aceasta prin care tocmai a trecut cu succes.

Redactia „X” (revista „Hronometro” în care a apărut initial articolul – n.tr.) îi urează grabnică însănătoşire lui kyr Procopie, ca sa se întoarcă repede la îndatoririle sale pastorale şi la turma sa.
Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr
Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.