Acasă > Diverse, ŞTIRI > În timp ce era operat în burta mamei sale, un făt a apucat degetul chirurgului care îl opera

În timp ce era operat în burta mamei sale, un făt a apucat degetul chirurgului care îl opera

În timp ce era operat în burta mamei sale, un făt a apucat degetul chirurgului care îl opera

O fotografie pe cât de şocantă, pe atât de emoţionantă a stârnit, în ultimele zile, un val impresionat de comentarii pe internet

Tot internetul vorbeşte, în ultimele zile, despre o fotografie pe cât de şocantă, pe atât de emoţionantă. Este vorba despre o imagine care arată un făt operat în burta mamei sale, scrie greaterthings.com.

Bebeluşul, aflat în a 21-a săptămână de dezvoltare, suferea de „spina bifida”, o boală care nu i-ar fi permis să supravieţuiască dacă nu era operat direct în uterul mamei sale.

În timpul operaţiei, doctorul a scos uterul prin cezariană, după care a făcut o incizie în peretele acestuia. La finalul procedurii, bebeluşul a scos mâna prin incizie şi a apucat un deget al doctorului. Acesta este momentul imortalizat, care a emoţionat o lume întreagă.

De altfel, chiar dr. Joseph Bruner a declarat că acesta a fost cel mai emoţionant moment din viaţa lui şi că, pentru câteva secunde, a rămas şocat de gestul micuţului, neştiind cum să reacţioneze.

Nu se ştie exact când a fost realizată fotografia, dar în ultimele zile a apărut în foarte multe ziare sau televiziuni din întreaga lume, mai ales din SUA. Imaginea, intitulată „Hand of hope” (Mâna speranţei), ar trebui să fie „fotografia anului” sau „fotografia ultimului deceniu”, conform greaterthings.com.

Comentariu saccsiv.wordpress.com:

   Sa nu uitam ca avortul e legal in saptamana a 22-a sau a 24-a in tari precum Spania, Suedia, Irlanda, Anglia.

Si ca sunt romani cu minte criminala ce doresc in Romania avortul sa devina legal pana la 24 de saptamani.

 

Sursa: saccsiv.wordpress.com

Categories: Diverse, ŞTIRI Tags:
  1. Nici un comentariu momentan.
  1. Nici un trackbacks momentan.