CONFERINŢE DESPRE CARDUL CETĂŢEANULUI ÎN PTOLEMAIDA ŞI KONIŢA

CONFERINŢĂ DESPRE CARDUL CETĂŢEANULUI ÎN KONIŢA

Epir – Grecia

http://www.epirus-ellas.gr/2011/06/1952011.html

http://www.epirus-ellas.gr/2011/06/1952011_01.html

Sfânta Mitropolie de Driinupole, Pogoniani şi Koniţa şi blogul Epirus – Grecia vă invită duminică, 19 iunie, în piaţa centrală din Koniţa la o întrunire – conferinţă despre Cardul Cetăţeanului.

Evenimentul se va bucura de salutul Înaltpreasfinţitului Mitropolit, k. Andrei.

Vor lua cuvântul: Preacuviosul şi eruditul fost Stareţ al Sfintei Mănăstiri Marea Meteoră, Arhimandritul Athanasios şi avocatul Dimos Thanasoulas.

La Koniţa toţi vor striga:

• NU Cardului Cetăţeanului

• NU răpirii libertăţii noastre, de-Dumnezeu-dăruită

• NU supravegherii electronice

• NU vânzării Patriei noastre.

CONFERINŢĂ DESPRE CARDUL CETĂŢEANULUI ÎN PTOLEMAIDA

 


Gymnast ιστ

Sala de Sport din Ptolemaida a fost arhiplină la manifestările împotriva Cardului Cetăţeanului.

Au participat la manifestări şi câţiva clerici evlavioşi ai Mitropoliei de Florina, care nu au uitat luptele de-a pururea pomenitului lor Mitropolit, părintele Augustin.

Au luat cuvântul: Monahul Arsenios Vliangoftis, Doctor în teologie şi filozofie, şi Stathis Adamopoulos, economist, care au făcut poporul credincios din Ptolemaida să înţeleagă ce este „cardul cetăţeanului”.

ΚΑΡΤ. Πολ. ιστ1

A fost însă absent Mitropolitul Theoklitos

şi clerul din Ptolemaida!!! De ce?

Φαν.-Θ.

În urmă cu câteva zile, l-am văzut pe Mitropolit şi pe unii înalţi clerici din Ptolemaida că au fost prezenţi la Constantinopol la hirotonia Episcopului Elpidoforos şi s-au rugat împreună cu reprezentantul papei! Acum a fost absent de la manifestări şi nu a dat niciun comunicat referitor la manifestări către poporul credincios din Ptolemaida!!! De ce???

Oare nu au vrut să displacă liderilor globalizării? Consideră cumva o jucărioară nevinovată cardul cetăţeanului şi îndosarierea electronică? Nu au păstrat nimic aceşti respectabili – în altele – clerici din linia stareţului luptător, a ierarhului de Florina, părintele Augustin şi există doar pentru hramuri?

Traducere:  https://acvila30.ro/,  sursa:    http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=21439.