MINUNE A MAICII DOMNULUI ÎN TIMPUL INCENDIILOR DIN SFÂNTUL MUNTE

MINUNE A MAICII DOMNULUI ÎN TIMPUL INCENDIILOR DIN SFÂNTUL MUNTE

.
Monahi, pompieri și muncitori, toți vorbesc fără ezitare despre minunea săvârșită de Maica Domnului în stingerea focului din Sfântul Munte, care amenința mai ales Mănăstirea Hilandari. Deodată, un nor mare a întunecat cerul chiar deasupra locului în care flăcările se întețeau, iar o ploaie puternică a început, relatează agențiile de presă grecești Agioritikovima și Romfea, care au stat de vorbă cu monahii și pompierii din zonă.
.
 Trebuie menționat că Institutul Național de Meteorologie nu a prevăzut această furtună. Datorită acestei ploi abundente, mănăstirea a fost salvată de la un dezastru.
.
Ieri, chiar în locul de apariție a flăcărilor, starețul Măn. Hilandari a săvârșit o slujbă de sfințire a apelor alături de icoana Maicii Domnului din mănăstire. 
Flăcările continuă să ardă în alte părți ale Sfântului Munte.
.

4 comentarii la „MINUNE A MAICII DOMNULUI ÎN TIMPUL INCENDIILOR DIN SFÂNTUL MUNTE”

  1. Lauda ,Tie, Preacurata Nascatoare de Dumnezeu ! Multumesc si eu pentru desele minuni pe care le-ai savarsit pentru mine si familia mea ! Nadejdea noastra , slava Tie !

  2. Cu ce flori duhovnicesti vom incununa pe Maica lui Dumnezeu,care s-a aratat scara cereasca,prin care am aflat SUIREA CATRE DUMNEZEU?
    Cu totii sa ii multumim si sa o laudam pururea!

  3. Cu ce flori duhovnicesti vom incununa pe Maica lui Dumnezeu,care s-a aratat scara cereasca,prin care am aflat SUIREA CATRE DUMNEZEU?
    Cu totii sa ii multumim si sa o laudam pururea!

Comentariile sunt închise.

%d blogeri au apreciat: