MITROPOLITUL ATANASIE DE LEMESOU (CIPRU): „HRISTOS NU NE-A LĂSAT SINGURI!”

leme

Mitropolitul Atanasie de Lemesou:

 „Hristos nu ne-a lăsat singuri”

 

 

Marţi,26 martie 2013

Autor: Sigmalive – 14.45

 

Urmărim cu nelinişte şi tristeţe cele ce se întâmplă în ţara noastră şi continuăm să ne ajutăm poporul cu rugăciunea noastra, a declarat pentru emisiunea „Laprânzşi ceva” (o emisiune a canalului Sigma, n.tr.) Mitropolitul Atanasie de Lemesou.

Lumea îşi exprimă îngrijorarea şi neliniştea pentru viitor şi este indreptatită, deoarece viitorul se întrezăreşte sumbru şi dificil, a spus Mitropolitul.

A adăugat că „noi trebuie să ajutăm lumea să aibă încredere în Dumnezeu. Nu trecem cu vederea dificultatea, dar Dumnezeu este mai puternic decât aceasta. Nadejdea se clatină, dar Hristos ne-a spus să nu ne înfricoşăm şi să nu ne pierdem credinţa”.

Dumnezeu nu ne-a părăsit, a spus Mitropolitul de Lemesou, menţionând că „sunt oameni care atrag harul lui Dumnezeu şi dau peste cap datele mondiale”.

Hristos ne îndeamnă să înfruntăm momentele dificile cu credinţă şi rugăciune. Pentru Dumnezeu nu există lucruri grele şi nu ne va lăsa singuri, a subliniat Mitropolitul.

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

 

Un comentariu la „MITROPOLITUL ATANASIE DE LEMESOU (CIPRU): „HRISTOS NU NE-A LĂSAT SINGURI!”

  1. Pingback: PELERIN ORTODOX » Arhiepiscopul Hrisostom al Ciprului: „Să-şi dea demisia cei care s-au destrăbălat împotriva poporului cipriot”

Comentariile sunt închise.