MITROPOLITUL IGNATIE DE DIMITRIADA A FOST ATACAT CU CUŢITUL

ignatios2 60

CITIŢI ŞI 

http://acvila30.wordpress.com/2012/02/17/se-cere-caterisirea-mitropolitului-ignatie-al-dimitriadei-si-cenzurarea-pozitiilor-eretice-ale-academiei-teologice-de-la-volos-2/

 http://acvila30.wordpress.com/2012/02/09/mitropolitul-ignatie-al-dimitriadei-niciun-ierarh-al-bisericii-eladei-nu-este-mason-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B7%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%BF%CF%82-%CE%BF%CF%85%CE%B4%CE%B5%CE%AF/

 

MITROPOLITUL IGNATIE DE DIMITRIADA

 A FOST ATACAT CU CUŢITUL

 

Mitropolitul Ignatie de Dimitriada şi Almiros a fost atacat cu cuţitul ieriseară,în jurul orelor 20: 30, de către un bărbat de 34 de ani, care-l atacase şi în luna mai 2011, lovindu-l cu centura peste faţă, în timpul Vecerniei, în biserica Sfinţilor Constantin şi Elena.

Conform informaţiilor MagnesianNews.gr, bărbatul s-a apropiat de Mitropolit, în afara Centrului pentru Tineri ,,Perasma” al Sfintei Mitropolii de Dimitriada (pe strada Vasani, 63), unde avea programată o vizită, în Volos, şi s-a îndreptat ameninţător în direcţia acestuia.

Şi-a scos din buzunar un cuţit cu scopul de a-i tăia barba, ,,deoarece prin felul în care trăieşte şi se comportă atacă simţământul religios”, aşa cum a declarat făptaşul, care se pare că se confruntă cu probleme psihologice. 

Aceleaşi informaţii menţionează că bărbatul de 34 de ani a fost imobilizat de către cei ce erau de faţă şi în cele din urmă a fost arestat de către Poliţie.

Mai multe detalii se aşteaptă în cursul zilei de la un Comunicat oficial al Poliţiei.

 

Cu toate acestea, Mitropolitul Ignatie de Dimitriada n-a vrut să facă nicio declaraţie referitoare la incident, deşi cercuri bisericeşti subliniază că aceste probleme apar când oamenii sunt posedaţi de fanatism religios.

 

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: romfea.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.