Mitropolitul Nectarie de Argolida: „Mă doare pentru situaţia din Crimeea”

 argolidos nektarios 1

Mitropolitul Nectarie de Argolida:

„Mă doare pentru situaţia din Crimeea”

Miercuri, 19 martie 2014

Autor: Emilios Polyghenis

Durerea sa pentru situaţia care domneşte astăzi în Crimeea şi-a exprimat-o Înaltpreasfinţitul Mitropolit de Argolida, kyr Nectarie.

Înaltpreasfinţitul, vorbind de evenimentele din ţara Sfântului Luca, printre altele a spus: „Pentru mine este o mare durere! Regiunea aceasta o cunosc foarte bine, am fost acolo de aproximativ 100 de ori”.

 „Din păcate, atmosfera aceasta mocneşte de mulţi ani, ca să nu spun decenii”, a adăugat caracteristic kyr Nectarie.

Mitropolitul de Argolida a spus că nu se aştepta la aşa ceva atât de curând, subliniind că „personal credeam că ceva se va întâmpla cândva, dar nu mă aşteptam să se întâmple aşa de repede şi aşa de brusc”.

 „Sunt uri de veacuri care, din păcate, se răspândesc între popoare şi nu-şi văd interesul, având ca rezultat faptul că a început acest rău acum şi nu ştiu cum se va încheia”, a completat Înaltpreasfinţitul.

Kyr Nectarie a spus în alt punct: „Se joacă mari jocuri geopolitice şi cei mari nu ne lasă pe noi, popoarele mici, să traim in linişte şi din păcate tare mă tem că va suferi multă lume.”

 „Mă rog şi sper ca Sfântul Luca să-şi pună mâna, să acopere acest popor care a trecut prin grele încercări şi în războaiele anterioare”, a spus încheind Mitropolitul de Argolida.

 

traducere: www.acvila30.ro

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştireahttps://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

 

%d blogeri au apreciat: