Mitropolitul Neofit de Morfos: „Există o profeţie că Elada va ieşi din Europa”

morfoy europi

Sâmbătă, 5 martie 2016

Autor: Emilios Polyghenis

 

„Uniunea Europeană se va destrăma, uniune care acum este Europa amestecată! În timp ce imigranţii – imigranţii înregimentaţi – își vor juca propriul rol”, a spus, printre altele, Mitropolitul de Morfos, ÎPS Neofit, vorbind în urmă cu câteva zile la MEGA Cipru.

Totodată, Mitropolitul de Morfos subliniază că refugiaţii sunt un plan de a o face să cedeze pe cancelarul Angela Merkel.

„Merkel este îngenuncheată în faţa lui Erdogan şi îi zice: Ca să fie bine, nu ne mai trimite alţi refugiaţi”, a spus în acest sens ÎPS Neofit.

În alt punct, Înaltpreasfinţitul a declarat: „Există o profeţie a unui om sfânt care spune: Elada va ieşi de bună voie din Europa şi îşi va tăia propria sa drahmă, propria sa monedă…”

Traducere: https://acvila30.ro/ , sursa romfea.gr 

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

Doamne ajută! Predica de ieri de la Schitul Sf. Gheorghe – Cloșca

2 comentarii la „Mitropolitul Neofit de Morfos: „Există o profeţie că Elada va ieşi din Europa”

  1. Pingback: Mitropolitul Neofit de Morfos: „Există o profeţie că Elada va ieşi din Europa” | ganduridinortodoxie

Comentariile sunt închise.