MITROPOLITUL SERAFIM DE PIREU A ÎMPĂRŢIT 4 000 DE SACOŞE CU ALIMENTE

demata

4.000 de sacoşe cu alimente a împărţit Mitropolitul Serafim de Pireu

 

Autor: Sfânta Mitropolie de Pireu 

Astăzi,21 decembrie 2012, în biserica „Sfântul Nicolae” din Pireu, Înaltpreasfinţitul nostru Arhipăstor a împărţit ca la 4.000 de sacoşe cu alimente fraţilor noştri aflaţi în suferinţă, în vederea sărbătorilor Naşterii Domnului şi Anului Nou.

Numărul care este şi un record negativ pentru jurisdicţia noastră mitropolitană  reflectă realitatea dificilă în care se află fraţii noştri, precum şi lupta pe care o duce Mitropolia noastră pentru a putea face faţă acestor situaţii.

Înaltpreasfinţitul, într-o scurtă predică, dar şi în declaraţiile sale date posturilor de televiziune, care au fost prezente, a făcut o amplă referire la activitatea filantropică a Mitropoliei noastre şi la resursele neînsemnate de care dispune.

În acest sens a spus că doar în 2012, Mitropolia noastră a dat 5,5 milioane de euro fraţilor noştri lipsiţi de mijloace materiale.

În continuare, copiii din Şcoala Primară a Mitropoliei noastre au dat un ton de bucurie, cântând colinde şi diferite imne praznicale.

În continuare, Înaltpreasfinţitul a împărţit pachete celor prezenţi, a vorbit cu ei şi i-a îndemnat să-şi continue lupta cu răbdare şi credinţă în Dumnezeu.

 

Traducere: https://acvila30.ro/

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.