Mitropolitul Serafim de Pireu: „LOBBY-UL SIONIST ESTE RESPONSABIL PENTRU PERSECUŢIILE CREŞTINILOR”

Mitropolitul Serafim de Pireu:

„LOBBY-UL SIONIST ESTE RESPONSABIL

PENTRU PERSECUŢIILE CREŞTINILOR”

 

          Înaltpreasfinţitul Mitropolit Serafim de Pireu a trimis următoarea enciclică sfintelor biserici din jurisdicţia sa mitropolitană în vederea înălţării de rugăciuni pentru creştinii prigoniţi de către islamul fundamentalist.

          Urmează textul Înaltpreasfinţitului Mitropolit:

 

DIN SFANTA MITROPOLIE

Nr. Prot. 913        

In Pireu, 29 iulie 2014

SEMNALARE ENCICLICA 74

Catre

Preacuviosii si Preacucernicii Parinti,

Presedinti ai Consiliilor Bisericesti

ai Bisericilor din Sfanta noastra Mitropolie

 

 

 

          Iubiţi părinţi şi fraţi,

 

          Din pricina continuelor epurări ale populaţiei creştine de către islamul fundamentalist, care constituie şi supravieţuirea groazniceierezii a arianismului în Orientul Mijlociu şi în Africa de Nord, dar îndeosebi în ţările Siriei, Irakului, Sudanului, Egiptului şi Libiei, cu înspăimântătoare acţiuni criminale – decapitări, crucificări, trageri în ţeapă şi alte mult-dureroase chinuri, care fac palpabile muceniciile din primii ani ai creştinismului şi proclamă la nivel mondial că aceia care cred în Dumnezeu-Logosul cel Revelat detin libertatea şi demnitatea celor care nu trădează Revelaţia veşnicului Dumnezeu, ci preferă pierderea vieţuirii în acest trup, marturisim urmatoarele:

            Răspunderea pentru această continuă si constantă crimă internaţională a dezrădăcinării populaţiilor creştineautohtonede pe vetrele lor strămoşeşti o are ocultul lobby sionist, care guvernează Statele Unite ale Americii şi aliaţii lui occidentali uşor manipulabili şipredispusi la orice tip de inselatorii, care au rasturnat prin intermediul faimoasei „Primăveri Arabe” – cu conlucrarea blocului sunit (Arabia Saudită, Qatar, Turcia) – regimurile laice şi au trădat aceste ţări, precum si alte tari din Africa subsahariană islamismului paranoic, care îşi arată faţa hidoasă – desigur – nu atunci când este o minoritate, ci când se simte puternic să impună obsesia Sariei şi modelul lui politico-militaro-religios. Pentru încă o dată devine tuturor evident – şi prin „dogma” proclamatului „Califat” şi prin bestialitatea jihadiştilor, carese sprijină pe „teologia” şi pe tradiţia islamică (Coran şi Oyma) – că islamul nu este o religie toleranta, conform normelor europene şi principiilor statelor de drept, deoarece respinge şi pedepseste cu moartea refuzarea lui şi, prin urmare, şi democraţia şi toleranţa religioasă şi acceptarea diversitatii sunt notiuni ireconciliabile cu islamul.Din nefericire, „idioţii utili” din ţările occidentale şi din ţara noastra consideră islamul ca pe o masa usor de manipulatşi ca pe un posibil colaborator al lor pentru deprecierea identităţii creştine europene. Insă cele petrecute în ţările din Occident, care au facut experienta tolerantei islamului, iar acum se lasa prada taifunului islamic, demonstrează şi celui mai naiv om că libertatea, toleranţa religioasă, valorile europene, ingaduinta şi islamul nu au nicio posibilitate de coexistenţă şi doar niste robi aibanilor, oameni manipulati şi trestii mituite pot să susţină contrariul.In acelasi timp, forte politice imbecile vor sa legifereze Islamul si intara noastra prin hotarari judecatoresti manipulate, evidentanticonstitutionale, care expun ireparabil si pe ordonatori si pe executori.

Din aceste motive, Va rugam ca cerere de obste in cadrul Paracliselor Maicii Domnului si rugaciunilor noastre din aceasta sfanta perioada a Postului Adormirii Maicii Domnului sa fie actuala si necesara rugaciune de mai jos:

“Pentru crestinii ortodocsi din Orientul Mijlociu si din Africa de Nord si din alte parti ale pamantului, prigoniti de amenintarea islamica si pentru ocrotirea, ajutorul si mantuirea lor de la Dumnezeu si pentru intarirea lor in credinta…”

Cu rugaciuni,

MITROPOLITUL

Serafim de Pireu

Traducere: https://acvila30.ro/ ; sursa: imp.gr

Copyright
Această traducere ne aparţine şi este protejată de Legea Drepturilor de Autor, legea nr. 8/1996. Ea poate fi citată parţial [fragmentar] pe alte bloguri sau site-uri cu precizarea sursei sau link către pagina de unde provine [ https://acvila30.ro ], dar nu poate fi preluată de mass-media fără un acord scris.
Nu aveţi voie să copiaţi această traducere fără voia sau ştirea https://acvila30.ro.
Dacă aveţi nevoie sau vreţi să folosiţi în scopuri proprii această traducere, vă rugăm să ne contactaţi şi vom stabili atunci condiţiile.

4 comentarii la „Mitropolitul Serafim de Pireu: „LOBBY-UL SIONIST ESTE RESPONSABIL PENTRU PERSECUŢIILE CREŞTINILOR”

 1. Pr. Dr. Dumitru Măcăilă

  Așa cum am subliniat și alte dăți, mulțumim lui Dumnezeu că încă mai avem asemenea Ierarhi precum Mitropolitul Serafim de Pireu! Dumnezeu să-l ocrotească!

 2. Chitu Mihail-Eugen

  Si in Romania se condamna la MOARTE. Nu direct, nu legal ci prin tot felul de chitibuserii ilegale facute impotriva unor oameni saraci material, care nu isi pot permite sa ceara sa li se faca dreptate. Abuzurile comise de Politia Romaneasca si de Procuratura sunt de domeniul inimaginabilului. Un cetatean care n-are nici in clin nici in maneca cu un accident este implicat fara voia lui -ca asa vrea politia- in zisul accident i se ia carnetul de conucere , nu i se elibereaza un anume act care i-ar da dreptul (dupa legile tarii) sa ceara dreptatea si din acuza varstei si a afectiunilor de care sufera este practic condamnat la moarte ca nu este angajat nicaieri si a ramas fara slujba , fara locuinta si fara hrana si posibilitatea de a si-o procura (cel putin hrana) LEGAL ! Nu are bani sa dea statul si institutiile sale Politia si Procuratura in Judecata si traieste DOAR din mila lui DUMNEZEU si a catorva oameni, in conditii pe care chiar nu le merita !Mai multora li s-au anulat nejustificat pensiile de boala sau indemnizatiile . Altora li s-au pus in carca amenzi pe care nu au de ce sa le plateasca intrucat nu au comis faptele pentru care sunt amendati iar altora le-au venit sporuri la amenzi pe care le-au platit si chiar despagubiri la acestea si muuulte altele . Toti acestia fiind oameni sarmani care cu mare greutate fac fata economic sau chiar nu fac fata economic situatiei dezastruoase in care au fost adusi impreuna cu intreg poporul roman de actualii politicieni. Pe de alta parte multi dintre cei care nu ar trebui sa beneficieze de ajutoarele umanitare venite din afara, (politisti, angajati in diferite primarii, angajati ai centrelor de asistenta sociala etc) beneficiaza bine merci…

 3. Chitu Mihail-Eugen

  Cum credeti ca a vietuit in geroasele zile si nopti ale lui ianuarie cetateanul despre care scriam anterior ? Cumplit. In portbagajul propriei masini ( Un Oltcit albastru), cu o multime de carpe puse pe el si cateva conserve si nitica apa in sticle de plastic ! De incalzit i-au adus miste milosi cateva lumanari. De spalat pe maini sau pe fata nici vorba ca la Biserica langa care are masina nu mai curge apa in curte, de unde isi lua asta vara apa. A facut nenumarate drumuri pe la Politie, Brigada Rutiera si pana la urma i-au inchis dosarul si l-au trimis la Procuratura (dupa 7 luni), dar acum cei de la Procuratura -negandindu-se ca au si ei copii si s-ar putea sa cada nenorocirea pe capul copiilor lor- il tot amana sa ii dea Neinceperea Urmariri Penale (intrucat chiar cel lovit si-a retras plangerea), act care i-ar reda dreptul de a-si lua inapoi Permisul de Conducere, cu care s-ar putea reangaja ca sofer. E foarte trista povestea, ASTA e ROMANIA !! Si cati altii or fi in aceeasi situatie sau chiar mai rau ???

 4. Chitu Mihail-Eugen

  Multumim Lui DUMNEZEU ca avem Ierarhi adevarati, Preoti cu har, Calugari , Pustnici care nestiuti se roaga pentru noi oamenii acestui Pamant si pentru noi romanii in special. Sa le multumin tuturor acestora si sa ne rugam si noi lui DUMNEZEU sa ne dea putere, sanatate si mai ales INIMA ROMANEASCA, Crestineasca, ORTODOXA !!! Doamne ajuta ! AMIN !

Comentariile sunt închise.